Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by lostinspace
A, jukie, zar ti nisi profesor biologije? Tj. zar i ti nemas svoju obrazovnu instituciju?!
Ne, bio na zamenama... gde su se nastavnice posle nekog vremena vratile...
a onda sam radi mentalnog zdravlja, i na preporuku nekih forumaša odavde, odlučio da više ne tražim takve poslove

svake godine su izmišljali nove prepreke koje te sprečavaju da radiš posao nastavnika kako treba. Ne smeš ovo, ne smeš ono. Taman smisliš rešenje za prošlogodišnju situaciju pa se ispostavi da se sad ni to ne sme. Na kraju se svelo na to da ti je zadatak da držiš decu u učionici tih 45 minuta da ne skaču po hodniku i ne ometaju ostale, i da im daješ samo što odličnije ocene
Korisnikov avatar
By fica
Genijalna tema :D :D

Danas je bilo extra, al sutra nece.
Dve nedelje nisam bio u skoli, pola ocena nemam, a do utorka treba sve da ih dobijem :cupakosu:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Da, imam utisak da su deca sve nevaspitanija i huliganskija. Iskreno, ponekada se uplasim kada cujem sta se sve desava po mojoj staroj gimnaziji... A i gledam ovako... Imam neke komsije koje iznajmljuju stan pored mene, koliko sam ukapirao tu zive dva deteta prvi ili drugi srednje sama i prave zurke svako drugo/trece vece. Pre neki dan nas pitali imamo li vina :D . Eto, cirka se od malenih nogu, sa 15 godina vec zive sami i prave zurke, sve to mi nesto ne izgleda na dobro. Prepusteni sami sebi. I da, profesor u skoli mora da se pomiri sa njihovim nevaspitanjem i da ih trpi.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
Jako mi se sviđa ova tema, svi imate tako pozitivan pristup
skoro da poželim da se vratim u obrazovnu instituciju
and the burnt fool's bandaged finger goes wobbling back to the fire
onda se naravno setim
Jao da znas, ja sam tek sad uzivala u studentskim danima jer znam kako izgleda ono posle... Ali opet dodje kraj... Mislim mnogo bi bilo da tri puta upisujem fakultet a mislim da cu i za kurseve i kojesta tome slicno dobro razmisliti... Ipak sam se naskolovala u ovom zivotu, mozda da krenem opet u sledecem :smeh:

Ovaj put ce uskoro (nadam se...) biti zaista kraj :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ju sto je super tema. Hvala Allkey, sa mnom ovo ima da se otegne soma strana. Jebiga moram nekom da kukam.
Poslednjih par dana u skolu idem samo da bih odspavao par sati, a danas sam bio svega par metara od iste i nisam otisao. Bogu hvala te nisam, jer nije bilo struje pa je razredna poslala svoju i drugu grupu kuci jer nije mogla da odrzi praxu za racunarima, a moj se profesor opet pravio pametan i cekao da dodje struja pa sve drzao dok nije poceo da pada mrak. Nije ih on pustio ni tad nego se svi pobunili, skupili svoje stvari i otisli, pa jeon napravio cirkus i hoce svima da smanjuje ocene iz vladanja, ukore i sta ti ja znam.
Ja sam legao u 7 pa me u 9 probudila drugarica da idem s njom ugrad jer joj hitno treba kinta, pa da proda nekuy kajlu od 500 kila, a nece da mi kaze jel trudna. Sedesmo kod pravnog, prodadosmo to cudo pase jos malo majasmo gradom Ja sam onda otisao kuci, i umro od vrucine, a ona u skolu. Stigao sam, legao u najhladniju sobu u kuci i zaspao. Sanjao neke nebuloze, probudio se i cuo roditelje kako se kresu u drugoj sobi, pa nastavio da spavam. Opet sanjao neke gluposti, cuda... Probudio sam se s erekcijom, al me mrzelo da drkam. To je bio vrhunac mog dana. Lezao tako pola sata pa kad provalio da ne radi telefon, otisao kod strica, smarao Allkey-a (sorry), i svadjao se s tipovima koji su dosli da poprave telefon. sredise to, ja zaspah i evo me....
Sutra odgovaram filozofiju, jer jos uveek nemam ocenu, kao i iz polovine predmeta, a nema ni svesku (o knjizi da i ne govorimo), i zabole me.
Ionako cu na kraju imati sve petice.
By iWanna
Originally posted by E. M. O.
that's the spirit! :smeh:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja bez jedno dva zavrsena faksa ne prestajem da studiram. Jos samo da nadjem ko ce da me izdrzava. :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by iWanna
Originally posted by E. M. O.
that's the spirit! :smeh:
That's the truth.
Korisnikov avatar
By sofia
Poslednji put ti kazem,sa hriscanskim mirom u glasu;draga,mila koleginice...`ajde nemoj da mi se obratis vise nikad,ljubim te.

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
:sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Otisao u skolu i saznao da sam redar.Drndali su me da brisem tablu jedno sto puta.Izbacili me sa informatike jer sam diskutovao sa drugaricom sta da radi jer joj pukao kondom u toku odnosa.Posle toga isao sa istom da kupi pilulu za jutro posle,vratio se na cas i podigli me da odgovaram iako dnevnika jos uvek nema.Posle dok sam isao da savetujem drugaricu koji sexy brus da kupi pa je tad poceo da me drnda njen decko sta ce njen telefon kod mene.Ja mu odgovorim da proba neki brus i da joj cuvam fon.On tu poce da se siri nesto i ja mu napisem da moram da udjem da vidim kako joj stoji nasta on poce da preti nesto u fazonu izlazi odatle.Ja mu napesem sta je jer nikad nisi video zensko u brusu a on mi kaze da mozda jeste,mozda nije ali da ce nju sigurno videti.Na sta mu je ona odgovorila da nece.Dosao sam kuci posvadjao se sa kevom,pa sa sestrom sto je opet u mojoj sobi a ne u svojoj...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imala sam samo dva casa i to sa svojim omiljenim odeljenjima!

ali nam se svima jako spavalo, pa nismo mogli da radimo nista previse konstruktivno...ali bar smo pokusavali da razgovaramo na engleskom koliko nam se spava...
Korisnikov avatar
By SabotagE
hlaefdige,a po cemu su ti ta dva odeljenja omiljenija od ostalih?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
puna su bistre dece koja skroz imaju meru i mnogo su duhovita. onda mogu da radim efektivno sa njima, a u isto vreme da se zezam. i nikad im se ne raspadne koncentracija. bas pravi rad po dogovoru. bez problema mogu da ispustim citav cas kao sada, da ne radimo nista po programu, jer znam da cu moci sledeci cas da uradim gradiva za dva casa, i da im to nista ne smeta...prosto se tako dogovorimo....
Korisnikov avatar
By maka
Nikako. Licila sam na idiJota sa naopako obucenim sorcem :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by maka
Nikako. Licila sam na idiJota sa naopako obucenim sorcem :smeh:

mislila sam da se samo meni to desava...:smeh:
Korisnikov avatar
By maka
ma samo cu ti reci da ustajem u pola 7. sta ja znam u pola 7..
Korisnikov avatar
By unic0rn
imao zakazano u 11, bio primljen u pola 2... eto kako... al sam dobio bombonu od profesorke ako nista drugo :smeh:

i da, popio jedan ogroman plazma shejk ( 0.5 l ) koji sam posle vario ceo dan...
Korisnikov avatar
By IriS
popio si plazma šejk kod profesorke?

hm, definitivno ću da upišem one post diplomske :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:roflmao: zamisli taj trip..
ne ne, to je bilo sa koleginicom, ali od profesorke sam dobio bombonu :D
Korisnikov avatar
By IriS
pa ja zamislila, i mnogo mi se svidelo :D

a i ta profesorka, posle toliko čekanja, bolje bi joj bilo da ti je dala šejk da piješ.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a tek sutra sto cu da se provedem u svojoj obrazovnoj instituciji...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by hlaefdige
Nadam se da ti danas nije onaj dan sa sedam časova bez pauze i dežurstvom na hodniku ceo dan (u jednoj školi mi je to bila sreda a u drugoj ponedeljak)

Nikad mi neće biti jasni kako mogu taj dan kad imaš sedam časova da te još dodatno osedlaju dežurstvom

I uopšte da te stave da budeš CEO DAN dežurni (a znam da u jednoj školi postoje dve smene, jedan radi prva dva odmora i pre prvog časa, a drugi druga tri odmora. Šta bi im falilo da su to svuda stavili)

I uopšte da te ikako stave da dežuraš na hodniku. To treba da stoji školski policajac.

I uopšte da ti stave sedam časova bez pauze u raspored. Pa to su neljudi. Taj koji pravi takve rasporede treba da bude nateran da radi jedan dan sedam časova a drugi dan jedan ili dva časa, pa da vidi kako je.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by maka
ma samo cu ti reci da ustajem u pola 7. sta ja znam u pola 7..

moji su pocinjali u 6, 6am :drama:

da, nije cudo sto nisam znala da se obucem :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by jukie
Originally posted by hlaefdige
Nadam se da ti danas nije onaj dan sa sedam časova bez pauze i dežurstvom na hodniku ceo dan (u jednoj školi mi je to bila sreda a u drugoj ponedeljak)

Nikad mi neće biti jasni kako mogu taj dan kad imaš sedam časova da te još dodatno osedlaju dežurstvom

I uopšte da te stave da budeš CEO DAN dežurni (a znam da u jednoj školi postoje dve smene, jedan radi prva dva odmora i pre prvog časa, a drugi druga tri odmora. Šta bi im falilo da su to svuda stavili)

I uopšte da te ikako stave da dežuraš na hodniku. To treba da stoji školski policajac.

I uopšte da ti stave sedam časova bez pauze u raspored. Pa to su neljudi. Taj koji pravi takve rasporede treba da bude nateran da radi jedan dan sedam časova a drugi dan jedan ili dva časa, pa da vidi kako je.
ah, taj carobni dan mi je petak. namerno sam trazila da bude dan sa manje casova, jer ionako moram da budem u skoli do pola 1 zbog prevoza. tako bar stignem da popijem kafu za vreme slobodnih casova. a o rasporedu koji mi je napravila draga koleginica cu drugom prilikom......mogla bih da je ubijem
By Çâðê_DUP
imam jos mesec dana do posecivanja ustanove, plus jedva chekam ne zbog svi tih poznatih ljudi koje cu sretati nego zbog gluposti koje ce odvaljivati i stvari koje cu nauchiti....bash je pocheo da mi nedostaje fax :D
Korisnikov avatar
By Herald
Jao, divno mi je bilo danas. Lepsi ispit nisam imao. :leviathan:

Naime, profesor se odusevljavao i trazio jos i jos a ja sam lebdeo. Poceli smo od hipofize, i tek sto sam pomenuo pituitarni diabetes insipidus vec smo bili u bubregu, a potom u dojci. Onda smo krenuli da crtamo bubreg, prvo on a zatim sam se ja nadovezivao na crtez. Pa jetra, pa pluca...i tako, u trenutku gadjanja sa hipotezama pala je desetka :gitara:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!