- 05 Dec 2008, 09:03
Problema sigurno uvek ima ovakvih ili onakvih a psihoterapeut ce sigurno bolje to sagledati nego prijatelji koji gledaju kroz svoje zivote, pristrasni su itd.
Ja ne bih imala istrajnosti ni da odem par puta a kamoli da toliko idem, a sigurno bi koristilo. Mada kada budemo imali decu verovatno cu se naterati pogotovo zbog njih ako ne budemo mogli da se ispetljamo sa komplikovanim medjusobnim odnosima... Neka pomoc u svemu tome nam sigurno nece skoditi
Do tada volim bar da se bavim necim za sta ja smatram da deluje na duh, pa pomazem sama sebi, ojacavam i bolje resavam teske situacije
U tom smislu mi se TA i svidja jer kako je Shveca i napisala a ja sam tako i cula taj prvi stepen je na neki nacin pomoc samim polaznicima...
Originally posted by makaTo je super
....
ima cak i onih koji idu po 20 godina,cak i kad nemaju nikakav problem. kako ona kaze :"to im dodje ko partija tenisa" . mislim da je to vec luksuz i naravno da nazalost ne mogu svi da ga priuste sebi.
...

Ja ne bih imala istrajnosti ni da odem par puta a kamoli da toliko idem, a sigurno bi koristilo. Mada kada budemo imali decu verovatno cu se naterati pogotovo zbog njih ako ne budemo mogli da se ispetljamo sa komplikovanim medjusobnim odnosima... Neka pomoc u svemu tome nam sigurno nece skoditi

Do tada volim bar da se bavim necim za sta ja smatram da deluje na duh, pa pomazem sama sebi, ojacavam i bolje resavam teske situacije