Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
Oh, ja, cele prošle nedelje i danas me je mrzelo da idem, te sam odspavao malo... :drama:
By figurine_humaine
Prošle školske godine nisam imao nijedan izostanak (bilo opravdani bilo neopravdani)..tj. razredni nije hteo da mi uračuna jedan dan kada jednostavno nisam bezveze došao u školu rekavši mu da će biti neki maler ako baš nijednom ne izostanem..:bouncy:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jednom u zivotu sam pobegla zbog ocene, i nije mi milo da priznam. Lm, u IV godini me je razredna, videvsi me na hodniku, sama pustala (i sama govorila da mogu da odem sa N.).Uvek sam imala neke cetvorke iz vladanja...dvojku jednom. Ali mi je bilo milije da blejim u kafani.
Faks je druga stvar. redovna sam na nekoliko predavanja koje volim, ali sam isto tako dozvolila sebi da izgubim pravo na ispitni rok u slucaju 2 predmeta.Ali mi je bilo milije da blejim u kafani.
Ili sa devojkom. :jbg:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by malecka
Originally posted by Allkey
Код мене се у дневнику у рубрици за изостанке уписује уторак у рубрику за петак... Све вам јасно...
hehehe... i kod mene se desava to jako cesto... narocito kad se priblizi tromesecje, polugodje, ili kraj godine. ali najkomicnije mi je kad dodje profesor i pita da li imamo neki kontrolni jer nije doslo pola odeljenja u skolu (ima nas 32)... :D :lol:
To je bzvz i tako pravis problem kolegama koji moraju da upisu odutne tih dana posle utorka, jel... Ako je mnogo ucenika odsutno, onda uzmes jedan papir i popises PRISUTNE, s'tim da navedes da su samo ti ucenici PRISUTNI i da zahtevas disciplinske mere za ostatak razreda. I priheftas papir u dnevnik pri odgovarajucem datumu, cisto da nerviras razredne staresine koji mrze da im se hefta po dnevniku,po pravilu... Jesam :alexis: tita mu poljubim....
Korisnikov avatar
By Aradija
Juce mi je drugarica rekla da ona kad je bila mala, a njen stariji brat isao u skolu i pricao joj kako nekad pobegne sa casa, ona je mislila kako djaci sede u ucionicama..i onda pocnu da beze, skrivajuci se usput ispod klupa kako ih profesori ne bi videli
By Hans
Bezanje me nikada nije zanimalo...samo bezanje ima pitanje koje glasi> od koga bezite? Nisam imao razloga da bezim ni od koga, uvek sam bio spreman , a ako i nisam, nisam bezao. Sa druge strane, moj bunt je bio u tome da se ode sa chasa fizike ili matematike, jer ja kao jezicar nisam mogao da trpim taj toliki pobesneli ego matematicara. I naravno, dok su drugi bezali sa casova likovnog i filozofije, ja sam ziveo u nadi da ce biti neko dovoljno hrabar da ode od takvih sirovina kojima se posrecilo da rade sa decom...ali, uzalud. Onda nisam ni imao zelju...jer upravo su mene to likovno i ta filozofija zanimali, i bilo je divno, nas deset u ucionici i pametni profesor. Divota!
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja imam poklonjenu dvojku iz vladanja. Btw, u osnovnoj sam imao ukor jer sam prodavao fotoshopirana lekarska opravdanja :D
Korisnikov avatar
By Tomek
Nikad nisam bezao sa samo jednog casa. Ako je bilo razloga da ne budem na nekom casu, taj dan nisam dolazio u skolu... :D
Lakse je tako opravdati... Imao sam gomilu blanko opravdanja iz kluba...
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by Kiborg
U drugom i trećem razredu su stalno bili neki štrajkovi, kad se sve sabere po nekoliko meseci nismo išli u školu, pa 15 minuta skraćeni časovi i slično.
U četvrtom me je zateklo bombardovanje tako da od marta - škole nije bilo.
ista smo generacija. :)
mene strajkovi nisu sprecavali da odlazim sa casova. pocelo je sa osnovnom skolom (mada se desilo samo nekoliko puta) kada sam se javljala razrednoj da idem, nalazeci neke izgovore. u srednjoj skoli to je postala redovna pojava osim sto se nisam javljala. :D uglavnom sam odlazlazila sa par poslednjih casova ili nisam dolazila na par prvih. ocene su mi uvek bile dobre tako da nisam imala problem sa neopravdanim casovima... taman toliko da ostane 5 iz vladanja.
inace razlog mog odlaska nikad nije povezan sa strahom da ne dobijem keca, jednostavno me je gusilo sedenje u skoli. to ne znaci da ne volim da ucim... volim... ali ne ono sto mi je nametnuto i kad znam da neko nece ocenjivati moje znanje.

na fakultetu je malo drugacija situacija... izostajala sam sa predavanja, ali samo kad profesori nisu bili tako dobri u prenosenju znanja. what's the point? sad sam apsolvent pa i ne moram da idem na predavanja. :)
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Redovno bezim.Imam probleme samo u prvom polugodistu sa neopravdanima a u drugom ih ne racunaju jer se ne upisuju na svedocanstva...:njanjanja:Kad god me smore ili me zaboli glava ja odem u kafic da popijem produzeni espresso sa malekom:kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!