Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by maleckaTo je bzvz i tako pravis problem kolegama koji moraju da upisu odutne tih dana posle utorka, jel... Ako je mnogo ucenika odsutno, onda uzmes jedan papir i popises PRISUTNE, s'tim da navedes da su samo ti ucenici PRISUTNI i da zahtevas disciplinske mere za ostatak razreda. I priheftas papir u dnevnik pri odgovarajucem datumu, cisto da nerviras razredne staresine koji mrze da im se hefta po dnevniku,po pravilu... JesamOriginally posted by Allkeyhehehe... i kod mene se desava to jako cesto... narocito kad se priblizi tromesecje, polugodje, ili kraj godine. ali najkomicnije mi je kad dodje profesor i pita da li imamo neki kontrolni jer nije doslo pola odeljenja u skolu (ima nas 32)...
Код мене се у дневнику у рубрици за изостанке уписује уторак у рубрику за петак... Све вам јасно...![]()
![]()
Originally posted by Kiborgista smo generacija.
U drugom i trećem razredu su stalno bili neki štrajkovi, kad se sve sabere po nekoliko meseci nismo išli u školu, pa 15 minuta skraćeni časovi i slično.
U četvrtom me je zateklo bombardovanje tako da od marta - škole nije bilo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!