Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by desnicashakic
sta znaci kad ti tema ima : -2 odgovora?
:usamljen:
I ja sam se to oduvek pitao.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kolko se to placa?
Ja sam cuo nesto da plata nije losa ali dok platis sebi kiriju za stan i smestaj tamo u tim arapskim metropolama odnosno u onoj u kojoj ti je baza...ne ostane bas puno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nemam iskustva , ali imam gay prijatelja koji radi u Qatar Airwaysu :avion: :arapin: :camac:
Korisnikov avatar
By desnicashakic
plata je 1570 americkih dolara, s tim sto dobijas dodatni kes po satu leta(mislim da je 10dolara po satu) i dobijas dzeparac kada si na medjunarodnim letovima za hranu oko 50 dolara dnevno!

smestaj je obezbedjen od strane kompanije, i to u Dohi (sa sopstvenom spavacom sobom) i svuda gde putujes, a potrebno je prenociste, spavas u kompanijskim hotelima

imas placen probni rad od 3-6 meseci, i posle toga potpisujes 3godisnji ugovor! to je naravno posle 3 selekcije u bg(cv, engleski, intervju) i 5nedeljne intenzivne obuke u Dohi

@antibiotic: kakva su iskustva tvog druga? zanima me najvise intervju u bg, na sta da obratim paznju (danas biram sta cu da obucem, angazovao sam menadzera dizela :)
predpostavljam da mu je super, kad se nije vratio !? :seaman:
Korisnikov avatar
By antibiotic
@desnicashakic
Prijatelj mi nije stjuard, niti je u Beogradu - moracu da te razocaram. Radi u predstavnistvu u inostranstvu.
Sto je jos bolje, jer pravi rezervacije :D i ide u Katar i Dubai vise puta godnisnje.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by desnicashakic
sta znaci kad ti tema ima : -2 odgovora?
:usamljen:
Korisnikov avatar
By desnicashakic
nema veze, hvala na info,

ako me ikad budu primili tamo, nabacicu ti 4-5 seika, da se bogato udas, a jos mozes i da biras :dancing:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel postoje neke minimalne kvalifikacije koje oni zahtevaju?
Tipa godine...neko radno iskustvo?
Ili je dovoljno biti simpatican, ljubazan, stalozen i dobro spikati engleski :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!