Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DracoTi si isla u parnu smenu, to se ne racuna
Ako je V elitna, ja cu odmah da se ubijem! A vazi za takvu, sto je najgore.. Skroz sam je laganica upisala, a to je bilo one ratne godine, kada je postojala tona vukovaca koji su popunili III i poceli da okupiraju i ostale tzv. elitne gimnazije.. Napomena: nisam bila vukovac..
Pride, jedino sto sam naucila je latinski, sve ostalo sam naucila zato sto je mene zanimalo ili zato sto je opsta kultura. Srpski je u gimnaziji bio katastrofalan, sreca da smo u osnovnoj imali fantasticnu nastavnicu koja nas je ucila tako da ne zaboravimo do kraja zivota..
Ono sto me je V naucila: brze srolati dzok, vise piva popiti za mali odmor i iz koje ruke se daje krv ako planiras da ta tri dana provedes igrajuci Counter..
Originally posted by the1whowishedNema to veze sa prosekom, deca idu tamo gde je lakse. Kroz moj razred u V bgd je proslo oko 73 ucenika, ko je imao vezu da ode - odlazio je, a dolazili su neki drugi, uglavnom iz unutrasnjosti.Originally posted by jukieCula sam slicnu pricu za trecu.
Evo malog apdejta: ove godine je peta primila i neke djake sa prilično niskim prosekom, dok je u četrnaestoj na jednom smeru trebalo preko 90 poena za upis. Dakle, pomeraju se (đački) kadrovi iz pete u četrnaestu.
Ja bila u jednoj jedinoj. Zapravo, jednoj jedinoj u Srbiji koja se zove prosto "Gimnazija".
Originally posted by AllkeyHallelujah!
Ja mislim da što ima više gejeva, to je gimnazija elitnija. Da.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!