Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Ukradena mi je torba koja je na sreću sadržala samo skripte i indeks. (ostala dokumenta nisu bila u njoj).

U na faksu su mi rekli da trebam da proglasim nevažećim taj indeks i donesem novi da mi popune ispite koje sam položio, kako piše tamo kod njih u arhivi.

Kako se pravilno proglašava indeks nevažećim? I da li ja njima trebam da dokazujem nekako da sam ga proglasio? Ne bih baš zbog ovakvih sitnica da cimam porodičnog advokata ...
Korisnikov avatar
By Delete
Fakultet indeks proglasava nevazecim, a lice ciji je pasos proglasen nevazecim, duzno je da to oglasi u Sluzbenom glasniku Republike Srbije, a nadlezni organ izdace novi dokument nakon sto utvrdi da je taj dokument proglasen nevazecim.

Mada, na mom fakultetu nije bilo tako. Dovoljno je bilo da se ode u studentsku sluzbu, napise obrazlozenje i molbu za izdavanje novog indexa, uplati na racun fakulteta odredjeni iznos za izdavanje novog indeksa i kraj.

Malo me cudi da ti na fakultetu nisu rekli kako da indeks proglasis nevazecim.
By Sixto
Oglasis nevazecim licnim oglasom u nekom dnevnom ili nedeljnom glasniku!
Korisnikov avatar
By jenny
Pa to pitaš na faxu, a ne na forumu :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
pa pitao sam i oni su mi rekli "idi i proglasi ga nevazecim" a sad se ne javljaju na fon ...
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Siguran sam da u ulici koja ide uzbrdo pored zgrade bivseg "Bigza" kod sajma ima jedna ispostava gde se dokumenti oglasavaju nevazecim.Znam da je moja bivsa snajka stalno tamo isla jer je stalno gubila dokumente :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
u bilo kojim javnim novinama proglasish nevazhetjim taj indeks...sa tom potvrdom na faksu zahtevash izdavanje novog.

Ovde u NS-u chesto studenti i ostali sugradjani u "Gradanskom oglasniku" objavljuju indekse/lichne karte/pasoshe/kojekakve diplome nevazhetjim.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by the1whowished
Ne znam, ali dajem glavu da se i za to popunjava ShV-20 obrazac. :zid:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
Dakle, posle silne peripetije i raspitivanja, evo šta sam utvrdio (da znaju ljudi, ako nekom slučajno nestane).

1) Slikaš se kod fotografa jer su potrebne 2 slike za indeks

2) Dok se slike izrađuju, skokneš do pošte i na tekući račun Službenog glasnika uplatiš taksu iz cenovnika: http://www.slglasnik.com/index.php?opti ... &Itemid=31

3) Pokupiš slike i odeš do Službenog Glasnika, predaš overenu uplatnicu i popuniš obrazac ... Oni ti daju potvrdu o proglašenju indeksa nevažećim

4) Odeš do faksa, daš slike, potvrdu o proglašavanju indeksa nevažećim i novi indeks (treba da se pazari indeks) i uplatiš taksu za izdavanje novog indeksa

I onda imaš novi indeks!

Ne jure se potpisi, ocene .. već ti oni upišu sve i umesto potpisa profesora stave pečat škole

Eto .. konačno imam punu informaciju :D Sutra ću da pazarim novi indeks
By Sixto
Kod onih mojih aspida bi ti samo rekli, e sad navataj profesore da ti ove ispite ponovo ispotpisuju! :doh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kod nas indeks ničemu ne služi osim za ukras. :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sixto
Kod onih mojih aspida bi ti samo rekli, e sad navataj profesore da ti ove ispite ponovo ispotpisuju! :doh:
Ja sam položio diplomski i onda morao da jurim profesore na hodnicima (prvo detektivskim metodama istražujući kojim hodnikom će proći kada bude vreme da se podigne plata) da mi potpišu prijave za ispite koje sam položio u poslednjih pola godine (npr. položio u februaru, sada je kraj maja, a prijava popunjena i dalje stoji kod njega u ladici negde), a približava se jun i samim tim upis brucoša kada studentska služba ne radi za nas ostale do septembra
(naravno ja sam tada naivno mislio :blenta: da će krajem avgusta škole da polome noge tražeći vrsnog nastavnika biologije i da ja neću imati diplomu pa neću moći da se zaposlim...)
Korisnikov avatar
By KiWi
da ispravim ... ne uplacuje se uplatnicom nego kod njih kešom ... samo živa lova, ništa žiralno ...
Korisnikov avatar
By Rei
Poshto se kiwica snashao, mozhe li sada neko biti ljubazan da mi objasni koja je poenta proglashavati bilo shta u javnim novinama, u odeljku za oglase :lood:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by REI
Poshto se kiwica snashao, mozhe li sada neko biti ljubazan da mi objasni koja je poenta proglashavati bilo shta u javnim novinama, u odeljku za oglase :lood:
Da, ja sam mislio da ga przite...
Korisnikov avatar
By jukie
Valjda se to radi kod dokumenata da neko ne bi preuzeo tvoj identitet i onda nekog ubije a oni tebi dođu na vrata
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!