Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Juce mi u ProCredit uvale na salteru falsh hiljadarku!
I naravno prave se blesavi!
Korisnikov avatar
By Kittrie
izbeGavajte HYPO, pogotovu bg filijale..
generalno kratko im je radno vreme, a i kreTEni su mi pojeli karticu i ne znam kojim cudom moj stari pin, na ISTOJ kartici nije radio tak da sam moGu da se poserem na nju...a uzimanje nove debitne kartice je valjda 600 din. a i odrzavanje racuna je sQplje nego u dosta drugih b.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Slika

definitivno predlazem Komercijalnu banku, najmanje kamate, najbolji uslovi, jendom recju, najbolja banka kojoj ne moze ni da pridje konkurencija...
Korisnikov avatar
By Escobar
Zasto se aman mucite? Najelegantnija i najsofisticiranija banka je dapace Société Générale :love:

I imaju sjajne uslove...

Slika
Korisnikov avatar
By Zibro
NE NE NE I NEEEEEEE

oko dve godine sam bio pod okriljem sosijete banke , zaista uzasno iskustvo , barem sto se tice srbije , najvece provizije , najskuplje odrzavanje , nepovoljni krediti , uzasan kurs evra , glupo radno vreme , bankomati koji ne rade ....... uf!
kompanija u kojoj sam radio poslovala je u sosiete-u , svi su imali racune u sosijete i veruj mi nije bilo ni jednog zaposlenog koji je bio zadovoljan

vojvodjanska je relativno cool ,
imam odlicno iskustvo sa visa virtuon karticom " rajfhajzena "
a trenutno sam sva primanja prebacio u Pireus
ne naplacuju NISTA i imaju jako povoljne kreditne uslove ali zato imas totalno suvu karticu kojom mozez elektronski platiti i podici novac sa automata I NISTA VISE ,
dakle ako si spreman da zaboravis fensi usluge tipa e banking , sms izvestaji o promenama na racunu i sl onda ti je to dobro resenje .

EFG je takodje povoljna sto se tice kreditnih uslova neznam kakvi su po pitanju troskova za tekuci i sl
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
potpuno se slažem sa Zibrom. SG su katastrofalno spori i letargični, a uz to debelo naplaćuju. još gora je priča sa Komercijalnom. izuzetno arogantna poslovna politika i polupismeni službenici. na ovaj spisak dodajem i Raiffeisen koji dere. inače sam kod njih uplatio neke pare koje već drugi dan nisu legle na račun! :cupakosu:

dobra iskustva imam sa Continental bankom (i ranije, a i sad kako ih je integrisala NLB). tarife su im ok, izuzetno su poslovni i veoma ažurni. znam recimo da kod njih uplate bivaju proknjižene u roku od par sati. jedino nisam video kakav im je ebanking softver, ali za ovo ostalo su ok.
Korisnikov avatar
By Myself
Raiffeisen banka je moja preporuka. Nema zakazivanja kao u Societe i sve vrlo prosto resis. Skoro 5 godina sam u toj banci i obilato koristim sve pogodnosti koje mi pruza.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Što se tiče plaćanja na netu, u Srbiji se oko toga pravi mistifikacija i to prvenstveno od strane banaka!

Svaka Visa kartica (debitna - elektron ili kreditna) može da se koristi i na netu, ali banke ćute o tome... Mogući su i neki izuzeci, ali to bi saznali tako što bi ta neka transakcija jednostavno bila odbijena.

Postoji i trocifreni sigurnosni kod na poleđini (u prostoru za potpis) koji mnogi sajtovi traže. Kada sam u pozivnom centru EFG banke pitao za šta je taj broj (a znao sam za šta je, nego da ih proverim) ćurka mi je odgovorila da to NIJE NIŠTA!

Imam EFG kreditnu i opušteno je prošla uplata od 10 EUR na Skype-u, naravno da su tražili i taj sigurnosni kod... Meni su to preračunali u dinare uz dodatnih 1,5% za korišćenje u inostranstvu...

Dobro, ne mogu da je preporučim jer sam je dobio na osnovu oročavanja i bez plaćanja održavanja, kada su imali akciju, ali čisto da znate za ovu mistifikaciju zvanu "specijalna Visa za online plaćanja"....
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by 2Q2Bstr8
koliko te košta to sve?
Previse. 2 i 2,5% u zavisnosti od kartice i minusa.

Sta cu kada sam kupoholicarka. :kosa:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne prolazi svaka Visa izdata u Srbiji na Internetu. prvo nemaju sve taj kôd, drugo neke su vezane isključivo za dinarski tekući račun, pa online plaćanje nije ni moguće.

@Myself: tako sam i mislio. RF jeste ok banka, ali prilično su skupi.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Zavisi. I vezane za dinarski račun prolaze ako je to definisano tako. (euro se prosto konvertuje u dinare) Znam za bar 2 slučaja: kod EFG banke i kod Poštanske štedionice, obična jebena Visa electron ima taj sigurnosni kod...
Korisnikov avatar
By tramp
posto sam opljackana od strane usa bankovnog sistema stvarno mislim da bih trebala da otvorim racun u srbiji .... i to u mamino ime :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by *STATUS*
Slika

Slika

definitivno predlazem Komercijalnu banku, najmanje kamate, najbolji uslovi, jendom recju, najbolja banka kojoj ne moze ni da pridje konkurencija...
Kakve veze ima Komercijalna banka sa Genexom? Sem sto je nakacila reklamu? :lol:
Treba da fotkas njihovu zgradu u Sv. Save ili Svetogorskoj. :D
Korisnikov avatar
By leobg
Ja imam otvoren u Hypo Alpe i zadovoljan sam. Imam i dozvoljeni minus u visini plate, koji redovno koristim, tu mi uzmu na kamatu oko 200-300 dinara, ta pozajmica mi je jeftinija cak i od kreditnih kartica. Uzeo sam i elektronsko placanje, pa ne moram da stojim u redovima. Za sada sam zadovoljan, a imam ga oko godinu dana.
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Nbegi

Postoji i trocifreni sigurnosni kod na poleđini (u prostoru za potpis) koji mnogi sajtovi traže. Kada sam u pozivnom centru EFG banke pitao za šta je taj broj (a znao sam za šta je, nego da ih proverim) ćurka mi je odgovorila da to NIJE NIŠTA!
To ima svaka Visa i Visa elekctron kartica. Namerno se ćuti o tome, sa namerom da se što manje upotrebljava. Fora je u tome što se u velikom broju slučajeva broj tvoje kartice sa sve tim trocifrenim kodom provali i posle neko može da skida sa tvog računa sve i svašta.

Sada i Intesa ima svoj pandan Visa Virtuon kartici i dosta dobro f-nise. Ideja je da tu nikad nemas nista na racunu i ne mozes da odes u minus, a samo kada nesto kupujes (npr 43.27e), ti dopunis taj racun (npr sa tekuceg, preko e-bankinga) bas tim iznosom, kupis i opet si na nuli. Dosta bezbednije.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne prolazi svaka Visa izdata u Srbiji na Internetu. prvo nemaju sve taj kôd, drugo neke su vezane isključivo za dinarski tekući račun, pa online plaćanje nije ni moguće.

Nije nemoguće da Visa vezana za dinarski račun ne može da radi online plaćanja. Pa moja je takva! Sve u stranoj valuti se jednostavno preračuna u dinare i tako skine sa računa....

Isto važi i za bankomate u inostranstvu. Nemoguće bi bilo drugačije da imaš poseban račun za bosanske marke, bugarske leve, hrvatske kune itd itd

PS Videh da sam već odgovorio na ovo, ali sad ima i dopuna za bankomate :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Banca Intesa!!

Jedino oni imaju u ponudi American Express :pare:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!