Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Skituljko
Neko polagao/ pripremao se? Kakva su vam iskustva? Mozete li da mi preporucite neke knjige/vezbice? All tricks and tips all welcome!
Korisnikov avatar
By HPLC
Ja sam polagao IELTS ispit u British Council-u u Beogradu.

Mogu da kazem da nije nista strasno i teso. Akademski modul sam polagao. Ako ti je poznat nivo engleskog jezika koji je potreban za CAE (Cambridge's Certificate of Advanced English), onda si spreman za IELTS.

Ocene idu od 1-9, gde je 1 "non-user" a 9 je "expert user"...Mada, ocenu 9 mozes dobiti samo ako nemas apsolutno ni jednu gresku-sto je po meni poslednja rec kretenluka! Cak i ekspert najveci moze da pogresi, tako da nemoj da se slucajno cimnes ako dobijes manju ocenu od ocekivane.

Ocena 7 je vrlo dobra, a 8 je cak i za najzahtevnije kursecve (po pitanju upotrebe jezika, npr. pravo, ekonomija...). Prirodnjacima traze nize nivoe znanja jezika.

Mene je npr., iznervirala cinjenica da je osoba koja me na kraju ispitivala (kao "Oral part of the exam") zamuckivala, imala los akcenat..i na kraju mi dala 8 umesto maksimalnih 9...a ja sam bas pazljivo i lepo govorio...eto :)

Moras samo da zakazes ispit unapred..imas SVE podatke na sajtu British Council-a. Mislim da kosta oko 130 evra..I jos nesto vazno: vazi SAMO DVE GODINE od datuma izdavanja...

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!