Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by KiWi

tata ti je šećer :)
Pa sad, kako se uzme.
Umeo je dushu da mi jede i vadi na sitno, a vala i ja sam to umeo da radim njemu.
A shta cu s njim, toliko je zheleo da zavrshim taj fakultet, da sam ga eto za njega i zavrshio.
Nije mi teshko palo. Usput sam, naravno, radio i stvari za svoju dushu.
O, te josh kako !
:yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne moraš lično da upisuješ godinu. dovoljno je da imaš popunjen obrazac i indeks.
Korisnikov avatar
By Mars
Onda ne znam u cemu je bila drama.

Sve i da je indeks iz nekog razloga nosio sa sobom U DUBAI, tu su DHL, Fedex...
Korisnikov avatar
By KiWi

ma mali je cmizdravac a ja imam meko scre ... bilo mi žao da obnavlja godinu zbog nepažnje ...

P.S. Ja sam mu podneo molbu :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ima cmizdravaca koji malo promisle pre nego zacmizdre...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
jao sto je to slatko & romanticno

bravo kiwi

inace u moje vreme, pre nove ere, bilo je dovoljno malko povisiti ton na salterusu

imao sam trik frazu - "preterano administriranje"

pokupio sam je u nekom zvanicnom pismu i zlorabio koliko god sam mogao

otprilike ovako:

"sta, da uplatim taksu, hocete i pecate... znate sta, nemojte da me zamarate tim preteranim administriranjem..."

i uglavnom bi upalilo

tj. dok salterusu nisu malko poslali u prevremenu (sus)penziju, jerbo je malko volela da lupa pecate i di ne treba, za odgovarajucu nezvanicnu nadoknadu

molbe cuda cine, ja sam imao spreman obrazac na kompu za sve moguce oslobadjanje od taksi, izdavanje potvrda, prijavu ispita, i samo sam stancovao i menjao datume

srecna nova akademska godina
Korisnikov avatar
By Mars
Ti si srecan sa takvom salterusom. Kod mene su na faksu u njihove odaje svi profesori, DEKAN, ulazili sa naklonom. Asistenti i izlazili unazad. Zamalo da nam zatvore list, kad smo u jednom broju objavili karikaturu, kao, scena: salter, dole student, mali, jadan i nikakav...na zidu pet minuta PRE kraja radnog vremena, A IZA saltera ONA, bljuje vatru na njega i pita JEL SE SAD DOLAZI?!?!

Svane ti tek kad si cetvrta, peta godina. Onda se transformisu ko u crtanom filmu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!