Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
da, to je to :kiss:
By Çâðê_DUP
da, to je to :kiss:
Korisnikov avatar
By Modesty
uh dobro je što ti poslaše link,taman sam pošla da ti objašnjavam ali ovako bi teško bilo,osim da ti ja pišem projekta...eto pomalo znam,imam čak i certifikat;)...da,to ti je to...sve ti lijepo piše.
Ako zapne,pitaj.
Korisnikov avatar
By Manon
najpovoljniji su od Fonda za razvoj.
najbolje je prvo da pogledas za koje oblasti najbrze daju, pa da svoj program uskladis sa tim. Nerazvijene opstine u Srbiji dobijaju i nepovratna sretstva ili duzi grejs period, pa moze i tako da se registruje firma. Ima svasta jos. Ako te zanima nesto konkretno javi

http://www.fondzarazvoj.sr.gov.yu/uputstvagl.html
Korisnikov avatar
By Modesty
pa da,evo našeg stručnjaka:)
da,Anđo,Manon to sigurno najbolje zna
Korisnikov avatar
By Manon
pripreme i biznis plan moze da ti uradi i neka licencirana konsalting agencija. Oni ce naplatiti odredjeni procenat ako dobijes novac, tj ako nemas uslove nece ti ni raditi pripremu. Mogu da te povezem jer saradjujem sa nekima od njih. Uostalom i ja radim taj posao samo za velika preduzeca i strane investitore.

Postoje i krediti koje ti daju banke direkno, ali oni su nepovoljniji. Imas uputstva na sajtovima banaka
By Çâðê_DUP
Originally posted by Manon
pripreme i biznis plan moze da ti uradi i neka licencirana konsalting agencija. Oni ce naplatiti odredjeni procenat ako dobijes novac, tj ako nemas uslove nece ti ni raditi pripremu. Mogu da te povezem jer saradjujem sa nekima od njih. Uostalom i ja radim taj posao samo za velika preduzeca i strane investitore.

Postoje i krediti koje ti daju banke direkno, ali oni su nepovoljniji. Imas uputstva na sajtovima banaka
moji kriterijumi su malo drugaciji, ipak ;)
By Çâðê_DUP
treba mi nesto sto je ili neobicno ili cega nema? ili sto klinci vole? :usamljen:

oblast: usluzna delatnost

predlozi na u2u
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!