Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By XanaX
Dear fellow peers,

Naučuh da će se u Novom Sadu, ove godine u maju, održati nešto poput seminara / naučnog skupa ili sl. iz područja okvirno vezano uz biologiju (dakle, biologija proper, biokemija, biomedicina, antropologija, spec. seminari - primjene metoda - npr. forenzička mol. biologija i sl.).

Please, ako netko s PMF-a i općenito novosadskog Univerziteta zna nešto o tome, neka se oglasi!

Navodno je prijevoz besplatan (ili valjda preko ETC-a); a za kotizaciju ne znam...

Dakle, ako itko ima kakav info o nečemu takvom (maj, 2008., Novi Sad), dajte postajte što god...

Thanks unaprijed!
Korisnikov avatar
By jukie
Zar nije malo kasno za prijavljivanje (ako treba unapred da se prijavi)?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisam nasla nista nalik tome...
Na oglasnim tablama ima samo primatijada, ali rok za prijavu radova vec istekao.
Opsti seminari se retko odrzavaju, tako da bi bilo korisno da znas neka imena, ili bar uzu oblast koja to organizuje. Ovako bih do sutra mogla da kucam na svaka vrata i pitam da li je neko organizovao seminar u maju 2008.
By XanaX
hvala što si se potrudila... ;-)

ma, nije toliko bitno, zapravo, ja sam samo pretpostavio da je PMF ili MeF jer je "davno" netko stavio link za "taj" seminar ili što li već na biološku grupu ZG-PMF-a... pa se sjetih, da je bilo, valjda 5. mjesec... a zaboravio sam detalje...

nije toliko bitno, mislio sam malo razbiti monotoniju, ali naravno, zahvaljujem!

i tako i tako namjeravam početi HPLC frakcioniranje L. oedodes, tako da ću dane provoditi na botaničkom odsjeku...eh (but the guy working there is a kinda cutie)

@jukie - it's never too late... even when it comes to sex...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!