Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

U borbi za ravnopravnost... dobrodošli/e ste...

Moderatori: Casino, Moderators

#2819331
Slika

Prošle godine Centar za istraživanje i razvoj društva IDEAS i Regionalni info centar sproveli su istraživanje o položaju LGBTI+ građana i građanki u Srbiji u kojem je učestvovao veliki broj osoba i koje je ukazalo na značajne izazove sa kojima se LGBTI+ zajednica susreće u smislu izloženosti nasilju i diskriminaciji. Isto tako, ukazalo je i na pretežno negativnu percepciju učinka nevladinih organizacija i države u smislu unapređenja položaja LGBTI+ građana i građanka.

Ove godine sprovodi se novo istraživanje kojim se želi omogućiti LGBTI+ građanima i građankama da iskažu svoja iskustva u društvu u kojem žive, izazove sa kojima se suočavaju, ali i da navedu svoja očekivanja od države i nevladinih organizacija.

Kako je uključenost u tržište rada i mogućnost adekvatne zarade na osnovu rada osnov za dostojanstven život, u istraživanje ove godine uključena su pitanja koja se odnose na izazove i iskustva u radu. Izuzetno je važno da se saznaju vaša iskustva i doprinese rešavanju problema u ovoj oblasti od kojih zavisi egzistencija i kvalitet života svih građana i građanki Srbije.

Za popunjavanje upitnika potrebno je ne više od 8 minuta vašeg vremena.

Ukoliko smatrate da ste izloženi zlostavljanju na radu ili diskriminaciji na radu i u vezi sa radom, možete nam se obratiti za pomoć i podršku u smislu pravnog savetovanja na mail: pravnosavetovanje@ideje.rs" target="_blank

Učešće u istraživanju je anonimno, a vaši odgovori će biti korišćeni isključivo u svrhu obrade i predstavljanja rezultata istraživanja.

Istraživanje:

https://www.surveymonkey.com/r/FL5BW2X" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!