[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2411855#p2411855]Anhedonie napisao:[/url]slazem se ali se vojvodina pokazala kao homofobnija (koliko god to cudno zvucalo) od ostatka srbije. u vojvodini su dveri u skupstini a u ostatku nisu. sve u svemu, dosli bi huligani i iz bga, ne verujem da im je to problem.
al generalno sto se mene tice prajd je fina stvar bilo u kom gradu.
to nije istina,
primera koji govore drugacije je mnogo, evo samo sa ovog Exita, ja sam bio na njemu, moj zet je str8 i iz Vojvodine, sa sela i bio na nasem stejdzu da vidi kako to izgleda.Pazi on ne zna da sam ja gej, vec mi onako prica kao da je bio na bilo kom drugom stejdzu po prvi put.Bez ikakvog ismevanja i tome slicno.
U ponedeljak ujutru kada sam se vracao do stana setali ja i drugar gradom oko osam ujutru, grad pun ljudi koji idu na posao i dva momka sede zagrljeni na klupi ispred Katolicke crkve sa glavam naslonjenim jedna na drugu....
ma uopste grad Novi Sad i Vojvodina su prilicno toleranti prema svakoj manjinskoj grupaciji
problema ima ali daleko je bolje nego u Beogradu i Juznoj Srbiji, to je zato sto je Vojvodina uvek bila puna razlicitosti i to je njena najveca vrednost.
I evern sam da tu lezi veliki potencijal u predstavljanju LGTB populacije ako to budu radili pametni ljudi