jao, zar je bash na meni da moram replikovati na ovo? dao sam vremena chekajuci da li ce se neko/a javiti da vec uzme rech pa da ja ne moram, ali, jok, opet, je na meni da replikujem.
Originally posted by Storm
Nije dobro da neko bude "mali aktivista". Ne podržavam da se deca bave politikom, pa tako ni aktivizmom (pošto je i to jedna vrsta politike), jer se to uvek pretvori u zloupotrebu dece.
ti kanda sve prebukvalno shvatash ili.....
a, je li ti palo na pamet da je mozda to dete i samo na svojoj kozi trpelo antigejna izivljavanja pa konachno odluchilo da spontano digne svoj glas?
btw., ko zloupotrebljava tog dechka ovde? vidish li to ti neshto shto mi svi drugi ovde ne vidimo ili shta?
Što ne znači da deca treba da ćute ako ih neko zlostavlja - treba da se čuje njihov glas. Tako je i ovom slučaju dobro što se taj dečko oglasio,
a-ha!
i shto pobija tvoj prethodni pasus.
ali on naravno ne ume da lepo artikuliše svoj zahtev do kraja.
spontano. i od srca. iz dushe. kontash?
nisu/mo svi gejevi apstraktno-pre-nachitano-prepametno-hiper-teorijski-potkovani mudraci pa da ne mogu/zemo otvoriti dushu ponekad "narodskim rechnikom", znash.
Priča o šest miliona samoubistava pedera godišnje je daleko od istine.
a, ti znash da je to daleko od istine jer si izvrshio struchna merenja koja su utvrdila...... shta tachno?
Ali taj dečko ima pravo da to ne zna zato što je još mali ili zato što se uplašio dok je pričao.
a-ha. znachi sve i da je istina da nije istina (?) o shest miliona
na ovoj kugli zemaljskoj gej samoubistava, dechko je govorio mozda simbolichki iz dushe. zar je to za potcenjivati?
Dužnost je odraslih da se bave zaštitom prava homoseksulaca - odrasli aktivisti i odrasli političari, a neka taj dečko pokuša da se opusti i da uživa koliko može.
shta znachi "a neka taj dečko pokuša da se opusti i da uživa koliko može."? nadam se da ne znachi da pusti homofobima s jedne strane te prepotentnim-a-nishta-ne-postizucim-eto-sluchajno-gej-teoreticharima-pametnjakovicima s druge strane da ga prcaju kako hoce.
pun mi je kurac vishe tih "odraslih, prepametnih a samo svoje dupe gledajucih" kvazi gejeva koji misle da imaju jedini autoritet u gej zajednici,
umesto da gaje i jachaju solidarnost.
It really gets better, much better.
narochito ako do tog dodjemo isprva stavljajuci ljudsko dostojanstvo antigejima pod noge, gledajuci kako da ushicarimo ljubeci heteroseksistichka dupeta pa kad eto pojedini hiper-pragmatisti od gejeva se zadese da dodju na neku funkciju kenjamo po onim najizlozenijim i najranjivijim grupama gejeva te pametujemo kako oni trebaju "da slushaju nas starije, s novcem i zashticene", ma kakva solidarnost, dostojanstvo.... kakvi bakrachi..... shta je to? ... zar ne......
zaista mi nije cilj da s tobom Storm-e "cepidlachim" ovde. nadam se da smo sve rekli i ti i ja, e of d.