- 29 Sep 2010, 23:46
Zasto se Marko Karadzic vise ne poziva i zasto se sada najednom koristi iskljucivo Ciplic. To nije uredu prema Marku! Imajte u vidu da nas je pre svega ON podrzavao, a ne Ciplic! Ako bas hocete, zovite Ciplica, ali zovite i Marka. Toliko mu dugujemo!
Osim toga, Marko je neizbrisiva licnost u nasoj borbi. Sramota je da tako bude zaboravljen i u prvi plan upadne upravo protivnik - Ciplic!
Konferencija sa Ciplicem je sutra! Gde je Marko?!!!
Zar smo mi oni koji tako lako mozemo baciti neciji rad u vodu?!
Zaista sam razocaran. Kao da zaboravljate da nas je Marko prvodbitno pdrzavao. Zasluzio je da bude sa nama. Zasluzio je da bude saslusan.
Ja cu opet stajati iza nase populacije, sta god da se desi, ali ovo necu zaboraviti - ruzno je i ponizavajuce!
Marko Karadzic nam je stito ledja pre svega, ne Ciplic!
Osim toga, Marko je neizbrisiva licnost u nasoj borbi. Sramota je da tako bude zaboravljen i u prvi plan upadne upravo protivnik - Ciplic!
Konferencija sa Ciplicem je sutra! Gde je Marko?!!!
Zar smo mi oni koji tako lako mozemo baciti neciji rad u vodu?!
Zaista sam razocaran. Kao da zaboravljate da nas je Marko prvodbitno pdrzavao. Zasluzio je da bude sa nama. Zasluzio je da bude saslusan.
Ja cu opet stajati iza nase populacije, sta god da se desi, ali ovo necu zaboraviti - ruzno je i ponizavajuce!
Marko Karadzic nam je stito ledja pre svega, ne Ciplic!