- 29 Avg 2010, 22:44
dakle,pitanje nije maliciozno-odmah to da raspetljamo...
mene interesuje kakav je stvarni položaj gay pojedinca danas u hrvatskoj i koliko je tome doprineo aktivizam i parade,a koliko prost protok vremena i informacija...
verujem da sa foruma,a da je iz srbije,najbolje znam gay scenu,pre svega zagreba,pošto sad već poznam četrdestak (možda više) ljudi...
kad kažem scenu,ne mislim na izlaske i klubove,već prosto ljude...
kako bi izgledao profil jednog zg pedera-ima oko 30 godina,ima partnera,nije autovan,živi kao podstanar negde u predgrađu,radi,ali mu svejedno pomažu roditelji,u dugu je uzmeđu hiljadu i dve eura banci,vozi polovan auto desetak godina star...
molim da se ispred svakog dela rečenice stavi MAHOM i UGLAVNOM...
izuzetaka,naravno ima...
ali,mene su stalno opomilnjali da glasno govorim,kako da se ponašam u podzemnom prolazu noću...
hoću da kažem,ne vidim nikakvu slobodu ponašanja,govora,odevanja...bilo čega...
9 godina ipak nije malo...
i:
-ko je sa foruma bio na paradi(bilo kojoj u zg)?
-da li je neko je bio na bilo kojoj paradi?
p.s.zvinjavam se na sakatom uvodu,kuckam jednom rukom,druga je gipsovana...
mene interesuje kakav je stvarni položaj gay pojedinca danas u hrvatskoj i koliko je tome doprineo aktivizam i parade,a koliko prost protok vremena i informacija...
verujem da sa foruma,a da je iz srbije,najbolje znam gay scenu,pre svega zagreba,pošto sad već poznam četrdestak (možda više) ljudi...
kad kažem scenu,ne mislim na izlaske i klubove,već prosto ljude...
kako bi izgledao profil jednog zg pedera-ima oko 30 godina,ima partnera,nije autovan,živi kao podstanar negde u predgrađu,radi,ali mu svejedno pomažu roditelji,u dugu je uzmeđu hiljadu i dve eura banci,vozi polovan auto desetak godina star...
molim da se ispred svakog dela rečenice stavi MAHOM i UGLAVNOM...
izuzetaka,naravno ima...
ali,mene su stalno opomilnjali da glasno govorim,kako da se ponašam u podzemnom prolazu noću...
hoću da kažem,ne vidim nikakvu slobodu ponašanja,govora,odevanja...bilo čega...
9 godina ipak nije malo...
i:
-ko je sa foruma bio na paradi(bilo kojoj u zg)?
-da li je neko je bio na bilo kojoj paradi?
p.s.zvinjavam se na sakatom uvodu,kuckam jednom rukom,druga je gipsovana...