- 04 Mar 2009, 22:54
"ШТА НАМ ТРЕБА"
или да формулишемо овако...
"Која су нам права угрожена"
"Шта би нас то учинио срећним а тиче се геј права"
"Ко нас дира"
"Коме и када сметамо" ....
нека ми неко да одговоре на ова питања....
ево ја ћу у врло кратким цртама да одговорим на исте...
Ниједно геј право ми није угрожено, могу сасвим слободно да користим геј сајтове, да упознајем људе, комуницирам са њима, могу да се крећем са геј људима улицом....
Не знам шта је то што би ме учинило срећним а тиче се неких "додатних" геј права...
Не дира ме нико, осим ако некоме не дам директан повод за то...
Сметамо оним људима када желимо да им пред очима изигравамо геј жртве, прогнане, мучене, малтретиране, узнемираване. повређене... чему све то...?
Па и у стрејт свету постоје многе дискриминације
Пре ће запослити згодну девојку, него мушкарца, Роми тешко могу да нађу посао, без јаких веза, нема ни корисног деловања....
Дакле, да скратим причу...
Желим да чујем ваше мишљење...
Шта вам то недостаје и шта би вас учинило срећним а тиче се "додатних геј права " (које већ немате) ?
или да формулишемо овако...
"Која су нам права угрожена"
"Шта би нас то учинио срећним а тиче се геј права"
"Ко нас дира"
"Коме и када сметамо" ....
нека ми неко да одговоре на ова питања....
ево ја ћу у врло кратким цртама да одговорим на исте...
Ниједно геј право ми није угрожено, могу сасвим слободно да користим геј сајтове, да упознајем људе, комуницирам са њима, могу да се крећем са геј људима улицом....
Не знам шта је то што би ме учинило срећним а тиче се неких "додатних" геј права...
Не дира ме нико, осим ако некоме не дам директан повод за то...
Сметамо оним људима када желимо да им пред очима изигравамо геј жртве, прогнане, мучене, малтретиране, узнемираване. повређене... чему све то...?
Па и у стрејт свету постоје многе дискриминације
Пре ће запослити згодну девојку, него мушкарца, Роми тешко могу да нађу посао, без јаких веза, нема ни корисног деловања....
Дакле, да скратим причу...
Желим да чујем ваше мишљење...
Шта вам то недостаје и шта би вас учинило срећним а тиче се "додатних геј права " (које већ немате) ?