Originally posted by bigirl
Svaka čast za temu! (Iako su te mnogi popljuvali zbog iste.)
Ne mogu komentarisati tipove, ali mogu devojke... Mnoge lez devojke ne da doprinose lošem imidžu gay populacije nego je to katastrofa. Npr. većina lez devojaka ima muški hod, koji koriste jer imaju neki trip da će tako lakše privući druge devojke. Onda, pirsinzi na hiljadu mesta po telu, tetovaže gde god mogu da stanu... Zaboga... Lez populacija bi definitivno trebalo da promeni stilistu. A da ne spominjemo neke druge stvari koje se mogu povezati sa određenim pripadnicima gay zajednice (i to većom grupom...).
Ne kažem ja kako bi trebalo da se "šlihtamo strejterima", ali ta potreba za razlikovanjem samo zbog "razlikovanja" me je oduvek izluđivala.
Ko razume, shvatiće.
Bilo da komentarishesh tipove ili devojke, potpuno si u pravu. I svi koji redovno i detaljno citaju ovaj forum primetili su koliko smo mi kao gay-populacija netolerantni! Citajte temu o butchicama! Citajte temu o tetkama i mlacenju tashnicama!Citajte temu o femme devojkama! Ma citajte sve teme, jer u 60% tema smo puni mrznje, tracamo, svadjamo se itd., itd...
Dakle, nama je dopushteno da ne volimo devojke koje hodaju kao kauboji ili one koje nose shtiklice i imaju kilo pudera na nosu. E zashto onda mi ne bi dozvolili str8erima da nas ne vole jer smo feminizirani, jer tetkaramo, jer hodamo kao kauboji i shta josh sve ne?
Kad same nas nerviraju butchice ili tetke, zashto onda str8-populacija treba da nas voli i da im se svidjamo kao takvi?
Ne pljujte po Statusu nego ukljucite mozak i preispitajte sami sebe. Da li smo mi tolerantni i volimo bash SVE shto odstupa od nepisanih pravila!
I konacno moj konkretan odgovor na temu: Ne mislim da nas str8 ne vole zbog vrckanja dupetom, nego jednostavno ne vole stvari koje odstupaju od pravila (njihovih nepisanih). Nisu navikli na takve prizore pa im smeshno, cudno, neki se ljute , a da ni sami ne znaju zbog cega se ljute na nas, neki zele da nas biju (oni koji su malo ograniceniji )! A neki str8 nas prihvataju takve kakvi smo, cak nas i vole jer smo u njihovim ocima posebni, odstupamo od pravila, imamo dovoljno hrabrosti da budemo drugaciji i ko zna shta josh.
Znaci, tema je postavljena mnogo uopshteno. Niti svi pederi vrckaju dupetom niti nas svi str8eri ne vole.