- 16 Okt 2009, 19:40
PSIHIJATRI - LECITE SE ,ako smatrate kao sto je autor u ovom threadu naveo
Iz prethodnih postova koje sam procitao na ovom forumu ALI I OSTALIM SAJTOVIMA,najmorbidnija i najgnusnija stvar na koju sam naisao su susreti sa psihijatrima,i iskustva ljudi koji su od strane njih masakrirani\
Da sam dovoljno mocan,i drzak,licno bih povukao veze i intervenisao doticnu osobu,da mi je tako nesto uradila ili rekla,neposredno nakon doticne terapie.Oko za oko ,zub za zub! Ne bih ja AUUUUU... itd,jer od toga dotican/na psihijatar ne bi osetio bol/blagu neprijatnost kakvu sam ja bio u prilici da osetim
Dakle... dzabe da mi ovde polemisemo sta je ispravno a sta ne... naravno da i o tome treba,ali najbitnije je da o tome nesto PREDUZMES. NE MI,nego TI,SADA i ODMAH... Vidi sa kim u realnosti mozes da resis ovaj problem,a ne na ovim forumima,jer sumnjam da iko ovde ima detalje o tom dogadjaju
Ja bih zbog ovoga digao larmu,i napravio protest!
Elem... drago mi je ako smo te mi ovde utesili...
Srecno!
Originally posted by ImOnTheRightPlacePonovo ja...
Samo prvo da se predstavim![]()
Imam 18 god iz Ns-a sam , nemam jos
nikakvog iskustva i sve to.. haah![]()
Nadam se da ce ga uskoro biti ! lol
Danas sam bio da izvadim lekarski za vozacki, i izmedju ostalog
ide se na pregled kod Neuropsihijatra..,...
I uglavnom Zena me je pitala jel bolujem i jesam li boloveo
od neke teske psihicke bolesti... ja kazem ne naravno,
tek onda me pita jel imas epilepsiju , ja opet ne odgovorim...
I tek ce ona ni 5 ni 6 jel imas problema sa devojkama....
ja nisam razumeo o cemu je rec i ja lepo odgovorim nemam,
I kad je ona krenula svoj monolog ja sam tek shvatio o cemu se radi ! LOL
Ladno mi je zena rekla DOBRO JE STO TI SE SVIDJAJU DEVOJKE, INACE BI TO BIO PROBLEM !
WTTTTTTFFFFFFFFF.....
sta je to trebalo da znaci.... i jos je nesto pricala nisam zapamtio debil..... a da ponavljam nesto sto nisam siguran necu :/
Ali sta to treba da znaci.. ako si gay ne mozes da dobijes vozacku ! OMG ! !!!!
ZNACI POLUDEO SAM !AHAAHAH
i jel ona to uopste sme da pita????
a nisam fem tako da me sigurno nije pitala zbog toga...
ili je to cak uobicajeno pitanje posto ga je izgovorila tako rutinski... .://///
Ajde da vas cujem![]()
![]()
*** Slova u naslovu smanjena od strane moderatorke
PSIHIJATRI - LECITE SE ,ako smatrate kao sto je autor u ovom threadu naveo
Iz prethodnih postova koje sam procitao na ovom forumu ALI I OSTALIM SAJTOVIMA,najmorbidnija i najgnusnija stvar na koju sam naisao su susreti sa psihijatrima,i iskustva ljudi koji su od strane njih masakrirani\
Da sam dovoljno mocan,i drzak,licno bih povukao veze i intervenisao doticnu osobu,da mi je tako nesto uradila ili rekla,neposredno nakon doticne terapie.Oko za oko ,zub za zub! Ne bih ja AUUUUU... itd,jer od toga dotican/na psihijatar ne bi osetio bol/blagu neprijatnost kakvu sam ja bio u prilici da osetim
Dakle... dzabe da mi ovde polemisemo sta je ispravno a sta ne... naravno da i o tome treba,ali najbitnije je da o tome nesto PREDUZMES. NE MI,nego TI,SADA i ODMAH... Vidi sa kim u realnosti mozes da resis ovaj problem,a ne na ovim forumima,jer sumnjam da iko ovde ima detalje o tom dogadjaju
Ja bih zbog ovoga digao larmu,i napravio protest!
Elem... drago mi je ako smo te mi ovde utesili...
Srecno!