Originally posted by Deepblue
@ivanazuh
Jelena je u svom blogu (mislim da imas link na ovoj temi) jasno i eksplicitno napisala da se zalaze za LGBT prava!!!
Glasanje nije isto sto i stupanje u brak, ako te stranka razocara mozes to da ispravis vec na sledecim izborima. Zalaganje LDP-a za prava LGBT populacije je po meni extra bonus, jer bi bili stranka sa najboljim programom cak i kada bi po ovom pitanju imali neutralan stav!
Ti naravno u nedelju mozes da ostanes kod kuce. BlueUnion medjutim verovatno nece, kao i 10exp6 ostalih radikala. Ako LDP koalicija ne predje cenzus vecina tih stranaka ce se raspasti ili nastaviti da se osipa. I dok Voja, Toma, Velja i Ivica budu delili plen mi cemo lepo cavrljati u nasim jazbinama i biti na istom mestu gde smo bili 2000.-e umesto da imamo legitimnu opciju koja ce zastupati nase stavove u parlamentu.
P.S. Po meni i u Pancevu ni LDP ni DS nemaju zadovoljavajuce kadrovsko resenje. Ako je i kod tebe isti slucaj ti NA LOKALNIM IZBORIMA glasaj za Opstinsku stranku orwhatever...
Ptre nego što napišeš rečenicu sa tri uzvičnika (urlanje), seti se da je taj isti GSS već bio jednim svojim delom u vlasti i da ništa nije preduzeo. Pričali su o tome samo pre nego što su zauzeli fotelje!
Drugo, u nedelju se moram naći na izborima, hteo to ja ili ne, za promenu mišljenja je previše kasno.
Za 'Opštinsku stranku' nemam nameru da glasam! Izgleda da mi je jedino preostalo da bežim iz ove jebene zemlje!
Ne znam kako je tebi?! Mani život u kome živim svakog dana sa ogromnom količinom straha, nije potreban! Ni sa Jedinstvenom Srbijom, Ni DSS-om, DS-om, pa ni ostalim! Kontaš?!
To što ti ostaneš kod kuće i ćutiš o sebi, a okolo iznosiš prilično šturo mišljenje bez iskustva, to što si zadovoljan time da se zavučeš u mišju rupu i ćutiš, to je tvoj izbor, ne i moj!
Za razliku od tebe, ja ovde živim potpuno autovan još od 15 godine (možda čak i ranije) u ne matram da je autovanje bila greška, bez obzira na frakturu lobanje, nosa...
U tom smislu mogu biti ponosan na sebe jer sam za razliku od mnogih izdržao i zadržao svoj identitet zajedno sa svim teškoćama koje autovanje sa sobom nosi!
Za sada je moje poverenje dobila samo jedna NVO kojoj još nisam pristupio, ali imam nameru u najskorije vreme!
Da li si ti ikada govorio o sebi i svom identiteu javno, u medijima, u maloj sredini, da li si se ikada usudio da javno kritikuješ roditelje, da li ti je palo na pamet da dečka uhvatiš za ruku i odeš na mesto gde se okupljaju skinsi, da li si smeo da poljubiš dečka u kafiću punom homofoba?!
Vidiš, na neki svoj samoubilački način, pravio sam privatni Pride Day! Koštalo me j i košta me puno, ali sam na sebe ponosan!
Ni jedna partija ne može, ne sme i nemam nameru da dozvolim da vređa moj identitet, pa makar to bio i LDP (koji svojim diskriminativnim ponašanjem to i radi). Kad zatreba kritikovaću, kada moram pljuvaću, ako bude trebalo otići ću! LAŽ NEĆU NIKOME OPROSTITI!
Što se tiče bloga Jelene Milić: Vidiš i G17+ je nagovestio prihvatanje popularno zvane Gay zajednice! Da li bi to trebalo da znači da za njih treba glasati?! Za ljude koji nikada nisu izgovorili ni jednu jedinu istinu, već su sve maskirali!
Mnogo je onih koji su obećavali, Bilo je i ranije 'novih' partija! No dok ne dođem do one koja konačno i misli ono što priča, ostariću previše da bi me to zanimalo!
Citiraću reči Čede Jovanovića, a koje se slučajno negde podudaraju sa rečima Borisa Milićevića: "Ja hoću da živim sada! Ja nisam mačka i nemam devet života"!
Sigiuran sam da trba menjati one koji su loši, ali ima li boljih?!
Posebno sada kada Čeda pominje dogovor sa DS-om koji dok govori o zabrani diskriminacije i sam zauzima diskriminativan stav!
![:mad:](./images/smilies/mad.gif)