deni, znash shta mi moderacija kaze u vezi tebe? da te ignorishem. ignorisao te jesam svim silama josh od prvog tvog posta ovde za koji si dobro znao shta radish tj. namerno provocirash i vredjash na lichnom nivou. ali, mi nisi dozvolio ni da te ignorishem! unosio si mi se u lice ponovo i ponovo i ponovo i ponovo.....
nastavljash da lazesh kako ja "besomučno lansiram samolaskave teze o sopstvenoj bezgraničnoj dobroti i humanosti. decenijama trubim javno o tome i dižem svoj gest na nivo kapetana Vojske spasa..." uprkos toga shto jasno i glasno rekoh kada i zashto samo podsetim na ono shto se nipodashtava. btw., ja takodje rekoh da je moja stvar shta cu raditi u vezi chlanarine, nigde nisam odmah rekao da necu platiti.
@stripi, a ti kada su ti moji postovi govna koja smrde si odluchio da postanesh govno-sniffer chim tako volish da idesh za njima? nisi propustio nijednu priliku i da sniffash i da dirash moja govna koja smrde.

divno ponashanje jednog moderatora, shmi....
@barni (go figure ko se pridruzio deniju i stripiju), ja rekoh da je tema :zatvorena: shto se tiche mene.