[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394103#p2394103]barni011 napisao:[/url]
u jednom postu si pomenula neki fakultet, koji si mozda napustila?
ukoliko sam ja to zaista pomesao sa nekim odavde onda ti se izvinjavam
sto se tice godina, i to sam video u jednom postu da je oko 30...eto ispravi me sa tacnim podatcima.
ostalo
1.Vredjanje, kao sa ulice..sto tebi i dolikuje kao osobi koja ne ume da postuje i prizna tudje kvalitete, za tebe i tebe slicne je pamet kada nekome uvalis vruc krompir u usta dok on spava, kada od sagovornika pravis podsmeh i poentiras na njemu u besmislenoj diskusiji.To su draga Blady veoma lose osobine.Takav je i Popaj.Vi ako se ne menjate propadate.Zato sam i rekao za oboje da ste glupi unistavati sebe je odlika glupih ljudi.
2.Ja se ne druzim sa popovima koji imaju osobine koje si navela, ja biram ljude oko sebe pa i svestenike sa odredjenim kvalitetima koji su tebi strani.To i razumem jer svi smo mi odrasli u drugacijim porodicama i imali razlicita drustva.
3.Moje godine su pune iskustava i ni jedna nije protracena, o tome sam pisao ali tebi je tesko to prihvatiti jer ja moram po svaku cenu biti prikazan ovde kao nekakav zaostali primitivni balkanac.
4.Mene zaista ovde ti ne mozes obezvrediti jer pisao sam na temi onom decku od 17g sta je to biti poseban i takav ostati, kako se ta posebnost cuva.
Zapravo ovde ima mozda 2 forumasa(od svih onih sa kojima cesto ili ponekad diskutujem..) koja mogu uticati na moje misljenje i rad sam ih saslusati, i svakako oni jesu posebni ljudi, dodao bih jos i zanimljivi.
To nisi ti, tvoje postove ja cak i ne citam izuzev kada vidim da mi se obratis nekom uvredom uglavnom.
malo mi je ovo sa tobom postalo kao na pijaci pa cu gledati da vise ne reagujem na tvoje podvale
Ne trebas mi se izvinjavati, jer kada si trebao da se izvinis, nisi.
A ovo su i onako sitnice, jer me i dalje ne shvatas, niti moje stavove, niti moja razmisljanja, niti necije stavove koji se razlikuju od tvojih. Niti znas ko sam. Ne znas apsolutno nista, mozda nesto malo sto si procitao na forumu, i opet ih kao iznosis netacno.
Al bitno je da ti imas da kazes o nekome nesto.
Samo stavovima slicnim tvojim, razumes i podrzavas. Pa ne moze neko ko je sirokih shvatanja da bude poput tebe.
Da ne nabrajam sta si pisao Drtiju, meni, popayu, mejdzu, smaug, uliksu., tungiju, ma nickova koliko hoces.
Svi su glupi, samo si ti pametan. Niko od njih nema pojma, samo ti imas.
Niko tebe ne slusa zapravo, svi se polako navikavaju na tvoje bulaznjenje, i posle par citata shvate da nema smisla bilo sta "raspravljati"
U nekom momentu, ljudi odustanu, ali ne ti si uporan.
Bulaznis i bulaznis beskonacno. Govoris ljudima da su samodestruktivni, ovakvi i onakvi, a toliko si isfrustriran, iskompleksiran, sujetan, zavidan.. da me jeza prolazi svaki put kada to vrisne iz tvog posta.
Nisi nista vise do toga sto si samo tvrdoglav. Neko ko iznosi neke kvazi cinjenice i govori sta su drugi, i kakvi oni treba da budu.
Citala sam sta o kome pises, i to je dovoljno da te nazovem idiotom.
Ne prestajes i bices opet banovan, polako.. na dobrom si putu.
Niko tebi nece zabraniti da iznosis svoje stavove, niti te ko tera da razmisljas drugacije.
Zivi u svom malom zatucanom svetu i prosipaj pamet ko kakav treba da bude.
Sto je karakteristika za nekoga ko nema pojma o zivotu
I molim moderatore da iseku ovo, jer je barni jos od ranije otisao u off sa drugim forumasima