Ahhh ti nerazumni strejteri...
1. Zašto si ti u stvari peder/lezba/biseks/transeks ?
A zasto si ti strejt? Bog te takvog stvorio kazes? E pa vidis, mene je mama stvorila ovakvog...
2. Zašto se okrećete protiv boga, koji je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu?
Ajde dosta te retardirane izlizane stereotipushe!!! Aj ti meni objasni kako ja da se okrecem od necega sto za mene ne postoji? :/
3. Ko će da rađa ako svi budu gej? Šta će biti s civilizacijom?
Naravno da nece svi biti gej. Uvek ce biti "produzivaca nacije", tako je danas, tako je bilo, i tako ce biti.
4. Šta vam toliko znače ti brakovi i usvajanja dece?
Gde samo izvlacite ova pitanja svemoguci strejteri... Brakovi nam znace isto sto i vama. Ozakonivanje veze pred drzavnim organima, jel'te, kako bismo mogli imati svoju kucu
:sponzorusa: A usvajanje dece nam ne znaci svima bas mnogo
5. Šta vam tolko znači paradiranje?
Simply said, iskaz i apel za jednaka prava.
6. Zašto ne zadržite svoje sklonosti među četiri zida?
Hajd, bar rece sklonosti... Elem, zato sto je tesko ceo zivot boraviti izmedju cetiri zida... I zato sto se FAKIN ZELIM POLJUBITI SA DECKOM na sred gradskog trga, a da me neko popreko ne pogleda!
7. Zašto heteroseksualci ne paradiraju?
Zar ovo nije ocigledno? Niste ugrozeni, jer ste "normalni"
8. (za muške) Pederluk je i povezan s promiskuitetom, samim tim i s polnim bolestima. Zar je tako lepo biti Sodoma i Gomora?
Jos jedan od bolnih stereotipa koji proizilazi iz cinjenice da pederi zele samo seks? Way to go... Elem, ja, koji imadoh dosad 2 partnera sam promiskuitetan?
Šta je tako privlačno u jebanju u bulju?
...cu tek da otkrijem
(za žene) Zar nije bolje osetiti pravu penetraciju, koju muškarac može da ti uradi?
E penetracije radi samo muskarac? Postoji dosta drugih stvari koje rade penetracije (prstici, vibrator, dildo, mrkva, krastavac, prstic partnera
) just to name a few...