- 02 Dec 2010, 02:53
i dok je Ellen vrhunac komicharski zabavljati i entertain-irati (vecinom) heteroseksualnu publiku te tek sredinom joj zivotno-radnog staza se autovati i gej aktivirati, ovaj 14-godishnji gej dechko dostojanstvom i prodornom ozbiljnoshcu zastupa gej prava.
mislim, svaka chast Ellen, volim ju i podrshka i sve najbolje o njoj i njenom aktivizmu i radnom stazu, ali ovaj dechko moze da uchi i gej aktiviste puno toga!
Originally posted by PakiUpravo!
Sve se slažem sa Krepom.
Njegov nastup kod Ellen je krajnje motivišuć.![]()
Čini mi se da je sama Elen bila malo zbunjena neočekivanom sposobnošću klinca da sjajno komunicira kako sa njom, tako i sa publikom, što u studiju što iza tv ekrana.![]()
Poslao je nekoliko dobrih poruka. Posebno mi se svidelo na koji je način pričao o svom prvom coming outu![]()
i dok je Ellen vrhunac komicharski zabavljati i entertain-irati (vecinom) heteroseksualnu publiku te tek sredinom joj zivotno-radnog staza se autovati i gej aktivirati, ovaj 14-godishnji gej dechko dostojanstvom i prodornom ozbiljnoshcu zastupa gej prava.
mislim, svaka chast Ellen, volim ju i podrshka i sve najbolje o njoj i njenom aktivizmu i radnom stazu, ali ovaj dechko moze da uchi i gej aktiviste puno toga!