- 10 Okt 2010, 06:50
Ало људи, дечко има проблем а ви се спрдате са тим и желите му добродошлицу на форум и шаљете га на Параду...
Дакле.... драги b011, то што ти се десило је делимично и твоја кривица...
Како можеш да дајеш торбу на чување ако знаш шта у њој имаш?
Друга ствар је тај тип... шта има да се дружиш са њим када знаш какав је,
тј не могу да не приметим да си га лоше проценио пре него што се било шта десило...
То што је будући лекад ништа не значи, па 70 посто њих су хомофоби који се трипују....
Дакле... искулирај мало, држи се по страни, ако је прича кренула, прави се да немаш појма о томе...
Уосталом, ако си неки добар мацан, могуће да је тај тип љубоморан на тебе,
па хоће пошто пото да ти нанесе зло...
Да си неки "крш" тип, не би се он ни бавио тобом..... једностановно искулирај га и ЈАСНО му стави до знања да ако настави да шири причу да ћеш зубе да му поломиш и да неће на томе да остане... значи слободно му припрети... то су све пичке које мисле да су геј људи слабићи и да се плаше... али чим му будеш припретио и показао зубе, заузеће сасвим другачији став, послушај ме и видећеш да сам био у праву...
Кад покажеш непријатељу зубе, добио си пола битке...
Ето он је показао зубе теби, заплашио те и самим тим је 70 посто овладао тобом...
врати му претњом да ћеш извршити контранапад и видећеш да има ефекта!

Дакле.... драги b011, то што ти се десило је делимично и твоја кривица...
Како можеш да дајеш торбу на чување ако знаш шта у њој имаш?
Друга ствар је тај тип... шта има да се дружиш са њим када знаш какав је,
тј не могу да не приметим да си га лоше проценио пре него што се било шта десило...
То што је будући лекад ништа не значи, па 70 посто њих су хомофоби који се трипују....
Дакле... искулирај мало, држи се по страни, ако је прича кренула, прави се да немаш појма о томе...
Уосталом, ако си неки добар мацан, могуће да је тај тип љубоморан на тебе,
па хоће пошто пото да ти нанесе зло...
Да си неки "крш" тип, не би се он ни бавио тобом..... једностановно искулирај га и ЈАСНО му стави до знања да ако настави да шири причу да ћеш зубе да му поломиш и да неће на томе да остане... значи слободно му припрети... то су све пичке које мисле да су геј људи слабићи и да се плаше... али чим му будеш припретио и показао зубе, заузеће сасвим другачији став, послушај ме и видећеш да сам био у праву...
Кад покажеш непријатељу зубе, добио си пола битке...
Ето он је показао зубе теби, заплашио те и самим тим је 70 посто овладао тобом...
врати му претњом да ћеш извршити контранапад и видећеш да има ефекта!