- 05 Okt 2010, 06:30
samo ni ja ne znam koji qrac je boki13? koliko sam mogao skapirati - neki trash shund kich transvestit (hetero vrste), mean shallow lowlife queen ili tako neshto? pa tek ne bi valjalo da neko poput njega i podrzava Gej Povorku, tek bi mi se onda meni Povorka ogadila...... dakle, i dobro je da sorta poput boki13-og
ne podrzava Gej Povorku.
Originally posted by Loniapsolutno sve potpisujem shto si rekao Loni.
Daleko od tog da je on presudan faktor, ali ovo je borba u kojoj je svaki poen bitan.
Kao kod košarkaške utakmice Srbija:Turska gde je odlučio jedan poen.
Nemoj da se foliramo da procenat građana Srbije, koji podržavaju gejeve nije bitan.
Jeste!
U Kaliforniji su protivnici gej brakova pobedili za pola procenta.
U Srbiji će se isto tokom narednih godina voditi borba oko sličnih pitanja.
Ovo što je izjavio jeste jasna poenta, koja gura vetar u leđa homofobima.
To se jasno vidi u komentarima, koji idu iza tih tekstova, po raznim novinama.
Kao kad je ona devojka s Maegatrenda na TV-u rekla: - Ja imam druge gejeve, koji se ne žale na svoj status. Koji su protiv parade i onih, koji bi da skreću pažnju i da se bune.
Sad imaju i argument Bokija 13, koji je izašao s istom izjavom u svim mogućim čitanim novinama.
Možda je on zaista neko ko ne oseća homofobiju jer nije senzitivna i osetljiva osoba jer je odrastao u liberalnoj a jako bogatoj porodici, koja ga je podržavala i nije dobijao otkaze, ali to nije razlog
da se ne solidariše sa onim gejevima koji su u drugačijem položaju i socijalnom statusu.
A moguće je da i on takođe oseća homofobiju jer nije slep kod očiju, ali misli samo na sebe i svoje dupe pa je odlučio da kaže ono, što većina želi da čuje. Da tako spasi sebe sumnji, a lgbt-ovde dovede u još gori položaj.
To poentiranje da gej parada označava nekakav egzibicionizam i nekakvo javno seksanje i ljubaljenje (naravno da se niko normalan neće tucati na sred ulice) je nešto što ni najveći homofobi više ne potežu.
Po toj logici neko bi njemu mogao da postavi pitanje zašto on svoje haljine, štikle i šminku ne nosi u okviru 4 zida?!
samo ni ja ne znam koji qrac je boki13? koliko sam mogao skapirati - neki trash shund kich transvestit (hetero vrste), mean shallow lowlife queen ili tako neshto? pa tek ne bi valjalo da neko poput njega i podrzava Gej Povorku, tek bi mi se onda meni Povorka ogadila...... dakle, i dobro je da sorta poput boki13-og