- 03 Okt 2010, 10:37
Ne postoji Ministarstvo zdrave Srbije. Pretpostavljam da oni koji to smisljaju zele da ljudi procitaju Ministarstvo zdravlja Srbije, te da misle da je neko ministarstvo zaista protiv parade i da smatra homoseksualnost i paradu stetnima po zdravlje... Videla sam ja iste takve plakate u Terazijskom prolazu...
Originally posted by promark1Odlicno, samo ti nama reci kako mi da diskutujemo i sta da radimo u zivotu!
Citajte lepo post. Na dnu nalepnice pise jasno:" MINISTARSTVO ZDRAVE SRBIJE ".Da li je to neko novo ministarstvo?A sto se tice "moralista" koji ovde koriste priliku da promovisu svoju cednost,to je jedino sto mogu.Da sede za kompom i postuju po forumu kako bi ispali duhoviti,pametni i sl.Bolje da se late prirodnog zadovoljstva nego cyber sexa.Ako ga i imaju i takvog uopste?!
Uploaded with ImageShack.us

Ne postoji Ministarstvo zdrave Srbije. Pretpostavljam da oni koji to smisljaju zele da ljudi procitaju Ministarstvo zdravlja Srbije, te da misle da je neko ministarstvo zaista protiv parade i da smatra homoseksualnost i paradu stetnima po zdravlje... Videla sam ja iste takve plakate u Terazijskom prolazu...