- 06 Sep 2010, 23:39
sto se tice ovog dela "zamoliti ljude da se uzdrze od negativnih komentara", ne mogu, jer nisam autovan, a to svakako nije nacin na koji bih voleo da se indirektno autujem...
Originally posted by Orlando the Ladyprosle godine, dan kada je trebala da se odrzi parada ja sam bio u centru i homofobija je se osecala u vazduhu... centar je bio pun napaljenih majmuna koji su spartali naokolo...
Originally posted by horus.svima je neprijatno na trenutke
mozda tebi nije bitno, meni jeste...
ljudi koji obicno zasednu sa roditeljimas da gledaju drugi dnevnik ili vesti na b92 sada to izbegavaju, ocekujuci neku vest u vezi sa Paradom
bas prekjuce sam se zapila sa nekim zidarima u kafani, i mogu reci da je to i medj' njima veoma velika tema... sve u svemu, trenutak jeste nezgodan, ali je najmanji problem to sta ce neko nekom nezvanicno prebaciti i(li) reci.
u krajnjoj liniji, mozes uvek da zamolis ljude da se uzdrze od negativnih komentara.
sto se tice ovog dela "zamoliti ljude da se uzdrze od negativnih komentara", ne mogu, jer nisam autovan, a to svakako nije nacin na koji bih voleo da se indirektno autujem...