Originally posted by Loni
Mnogi su na pitanje o natalitetu odgovorili da Zemlja postaje prenaseljena.
To jeste tačno, ali šta ako je homofob nacionalista (najčešće je tako) pa vam na to kaže: - Briga me za to što je ljudi u Indiji, Pakistanu, Bangladešu, Americi ili u Francuskoj sve više i više.
Mene zanima srpski (ili recimo hrvatski) narod.
Mi smo mali narod. Sve nas je manje i manje. Valjda je cilj da ne izumremo?
Šta biste na to odgovorili.
Moj odgovor je da je broj ljudi u Srbiji, Hrvatskoj ili BiH manji prvenstven ozbog iseljavanja mladih ljudi na zapad. U potrazi za boljim životom. Kad se zemlja bude razvija neće biti bežanja odavde. Čak naprotiv doseljavaće se i kod nas neki Turci, Arapi itd, a ja protiv toga nemam ništa protiv.
Moj odgovor, ako na momenat izuzmem da se posvadjam ili pobijem s tim homofobom/ima prvo zbog njihovih paranoichnih preuvelichavanja pitanja pada nataliteta/povecanja mortaliteta drugo zbog njihove gluposti shto ne mogu da sami neshto skontaju bez da im gej osoba uvek mora neshto objashnjavati, bi bio isti onaj kao i s mog prvog posta na ovu temu (buduci da se ova najnovija pitanja bejzikli opet svode na isto kao i ono vec pitano "Ko će da rađa ako svi budu gej? Šta će biti s civilizacijom? "s jedinim finesama razlike "ko ce da radja SRPSKU (any other ex-Yu.... fill in....) decu" i "shta ce biti s SRPSKOM (any other ex-Yu...fill in....) civilizacijom") , pa ponavljam (yep, opet ponavljam):
ima vishe nachina (najmanje dva shiroka nachina) kako i gej mushkarci i gej zene mogu biti prokreativni i roditelji, dobri roditelji, chesto bolji i od mnogih heteroseksualnih roditelja.
- jedan nachin- sporazumne "veze" gej mushkarca i gej zene u tom iskljuchivom cilju prokreacije, bilo vantelesnim nachinima oplodnje, bilo doniranjem sperme, jajashca, a moguce i telesnom oplodnjom u iskljuchivom cilju prokreacije- kod onih gejeva koji imaju odredjen biseksualni potencijal (s gej polazishta recheno, biseksualni potencijal). dakle, ZA decu, NE za seks. sporazumom opet se realizuje da li ce to dete, ta deca pripasti gej mushkarcu (i njegovoj gej porodici) ili gej zeni (i njenoj gej porodici) ili u nekoj simbiozi njegove gej i njene gej porodice.
stoga, antigeji i heteroseksisti- izbijte iz glave tu glupost da roditelji, da bi bili roditelji, moraju biti i redovni hetero-seksualni partneri. to je najveca glupost!
- drugi nachin, usvajanjem dece koje mora biti omoguceno i gejevima.
i sada dodajem: dakle na Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu je da izaberu da li ce voljnim gej ljudima olakshati da doprinesemo "radjanju zivota, natalitetu, civilizaciji, naciji...." BEZ ikakvih prinuda menjanja nashe homoseksualne orijentacije i SA drushtvenim priznanjem i poshtovanjem nashih gej prava, interesa i zivota, ili ne. ako ne, chemu onda vajkanje i okrivljavanje nas gejeva od strane hetero-drushtva shto ne doprinosimo natalitetu, kada nam hetero-drushtvo ne dozvoljava...... ??
npr. ja ni u kom sluchaju nisam bez dece zato shto sam gej. meni jednostavno nije bila data shansa na moju-seksualnu-orijentisanu (tj. gej) bezbednu bezbriznu mladost (za razliku od heterosa kojima po difoltu jeste, koji su vecinom proveli njihove tinejdzerske godine, kao i kasniju mladost, ludo po hetero zabavama, hetero partijima, hetero veseljima, hetero lumpovanjima, hetero jebanjima, hetero hirovima, hetero zaprdivanjima, HETERO RAZMAZENOSTI, bre- dakle, heterosi su po difoltu dozvoljeni da izzive njihovu mladost, dok ja, a i vecina gejeva, sam/smo ziveli u strahu od antigej heteroseksizma, antigej terorizma i ostalih dobro poznatih stvari koje nam antigeji priredjuju svakodnevno, pogotovo u mladosti.) znachi, ja jednostavno nisam u potpunosti izziveo mladalachki period koji obichno predhodi roditeljstvu (iako bi i od ranije i od sada bio verujem bolji roditelj od mnogih hetero roditelja). nisam izziveo taj period jer mi ga hetero-drushtvo nije dopustilo- samo zato shto bi to bio moj gej mladalachki period. (sada chak josh i ne ulazim u specifichne okolnosti odrastanja u ratnim uslovima devedesetih, pre(o)zivljavanje tamo tada itd,....itd,....).
da sam imao tj. da mi je bila data shansa na jednaku ili bar slichnu bezbednu i bezbriznu moju-seksualnu-orijentisanu (tj. gej) mladost, ja bih najverovatnije vec bio roditelj (sporazumno s gej/bi zenskom) mozda chak i poodavno i mozda i s vishe od troje dece, i svakako, opet NE heteroseksualac VEC opet gej.
eto, nek' se malo zapitaju antigeji shta zapravo rade gejevima bar u specifichno ovom pitanju nataliteta tj. antigejnom shto direktnom shto indirektnom nedozvoljavanju gejevima da dostojanstveno i kao gej DOPRINESEMO radjanju zivota za civilizaciju, naciju, veru, rasu......