bern napisao:
mislim da nisam shvatio šta si htjela reći.
ne želim da se ovdje krivica svaljuje (mislim na napadača, naravno) na samo jednu osobu. da, jeste kriv, i strašno je što je maloljetan (i ne samo zbog toga što se maloljetnima ne može objaviti ime). međutim, takvih je hiljade, i znali mi njima ime ili ne, to neće učiniti da se preko noći prevaspitaju.
takođe, ne želim pozive na linč - ni od lgtb ni od fašista.
argument da se imena gay osoba provlače po nekim tamo forumima sam po sebi nije bitan za ovu temu.
Ovo nije tema o nasilju nad lgbt populacijom u celini. Imamo konkretan slucaj, povredjenu devojku i pocinioca koji slobodno seta i predstavlja opasnost po neku drugu devojku, po neciju sestru, cerku,...a sta su oni koji znaju ko je pocinilac uradili?! Nista! Cak mu ni ime, kao preventivnu meru, nisu objavili.
Ne govorim o pozivanju na linc, naprotiv, govorim o objavljivanju imena tempirane bombe sa kojom mozda moja sestra ili devojka ide na ples, hor...i iz zbog tog precutkivanja moze doci do jos vecih problema.
Vec 5 dana, na ovom forumu moje ime stoji objavljeno bez moje dozvole i saglasnosti, niko se nije ni setio da ga skloni iako sam prijavila moderatorima. Evo, zelim biti ravnopravna sa potencijalnim ubicom...objavite njegovo ime na isto onoliko dana koliko je i moje objavljeno, pa ga posle uklonite, ali dajte nam sansu da znamo kako se taj produkt ove bolesne sredine zove! Ili je, pak, na ovom forumu zasticenije "nase dete" od nas samih.