Protiv sam jer mi se gade LGBT organizacije koje su sebi dale za pravo da se politički opredele, pa još uz levicu i Čedu narkomana, pa da se sližu sa Kandićkom, ženama u crnom i sličnim šljamom a onda se šatro bore za prava svih nas. Mislim da takve organizacije ne predstavljaju LGBT ljude u Srbiji jer ih niko nije za to ovlastio već govore samo u svoje ime i u ime male grupe svojih članova. Mene je lično sramota kako ti ljudi koji se pojavljuju u javnosti kao gej aktivisti izgledaju, govore itd. i znam jedno milion osoba koje samo zbog njih imaju predrasude po pitanju LGBT populacije ...
Na Paradi neće biti ni 1000 LGBT populacije iz Srbije što je jasan znak da dotični organizatori nemaju podršku LGBT osoba kojih ovde u našoj zemlji ima znatno više ... neka oni šetaju, nisam ni ekstremno protiv, ali za sebe, ne za mene. Ja bez problema šetam gradom kao lezbejka 40 godina i ne patim od toga da me neki pro-čedisti i pro-evropejci proglašavaju za ugroženu kad nisam nikad bila ... pritom mislim da organizatori svesno guraju tu paradu jer moraju (kao i vlast koju ucenjuje EU) a da će, ako sutra krene neka frka, prvi pobeći i ostaviti klince i učesnike koji nisu aktivisti da ni krivi ni dužni popiju batine od isprovocirane rulje i raznoraznih psihopata ...
Nisam ni ekstremno protiv a ni za, boli me uvo, znam ljude koji idu i ne smeta mi, ali mislim da nema potrebe za tom Paradom i nadam se da će se otkazati na vreme kako sutra ne bi bilo incidenata ...
Morala sam da bacim hejt ali ovo se odnosi samo na organizaciju, tamo neke alijanse, Labrise, Kvirije, Kandićke, Čiplića, Tadića ... protiv učesnika nemam ništa, ko ide neka se potrudi da se lepo provede