ForverYoung
Ne, ne pada mi na pamat da se ljubim na javnom mestu pa da dobijem batine; ali zato podržavam druge da to rade
Znam da sam isekao recenicu i izvukao je iz konteksta, ali nisam mogao da odolim
sleepingsun
jao sve bih dala da me dewojka poljubi i da se ljubimo i ljubimo na kishi..i pokisnemo skroz!!!
Pa i nije neki osecaj, veruj mi
Val
Kako obrazovati neukog homofoba? Kako, kad smo i sami netolerantni i homofobichni? Prochitaj celu ovu temu i vidi koliko ih je koji TO nikada javno ne bi uradili. Koji chak ne veruju da postoje ljudi koji zhive svoj zhivot i po cenu da ih neko natalambasa! Kako?
Val
Kako god. Krijte se i dalje i kukajte u svojim cjoshkovima! Mislim...shta drugo na ovo da kazhem?
A meni nikada nece biti jasno kako to da vi "tolerantni" ospete drvlje i kamenje na ljude koji nisu dovoljno hrabri/ludi/nesto trece i tako im lako delite etikete autohomofobi i slicno
? Cemu toliko omalovazavanje ljudi koji su drugaciji od tebe po tom parametru? Kapiram ja da takvi kao ti guraju pokret napred, ali ne zele svi u prve borbene redove. I sta onda? Zivi i pusti druge da zive.
Nemam potrebu da obrazujem neuke homofobe. Uradio sam to u svom okruzenju i sasvim sam zadovoljan postignutim. Naterao sam jedan mali deo str8 populacije da promisli o LGBT populacijii i makar za toliko ucinio ovaj svet boljim mestom. Radi lokalno, misli globalno.
NE LJUBIM SE na javnim mestima. NISAM autohomofob. NISAM ni revolucionar. Povukao sam svoje crte i uglavnom sam ZADOVOLJAN njima. Kada kazem uglavnom mislim na to da sam i ja naravno imao par trenutaka koji su bili savrseni za poljubac, ali se nisu realizovali zato sto sam bio na "pogresnom" mestu, ali nije ih bilo mnogo i potencijalna steta koja bi iz toga mogla da proizadje visestruko je premasivala zadovoljstvo.
NOX