- 01 Avg 2013, 00:24
Oni su zemlja koja zivi od jedne pišljive fiatove tvornice u Kragujevcu, da to nemaju ne bi ni postojali.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562884#p2562884]urke145 napisao:[/url]Ja sam sa Rusima davno zavrsio. To je sto se mene tice jedna varvarska azijska zemlja za koju smo mi civilizacija nad civilizacijama. Nije Rusija samo Crveni trg i St. Petersburg, da ste videli rusku provinciju... kakva je to zaostalost, divljastvo, prljavstina, bezakonje, kolektivno alkoholisanje itd... jednom recju srednji vek. A sta bi nesto njihovo kupio? Sta to oni znaju da naprave? Kompjuter, auto, cokoladu? Pa pogledajte one ruske buseve po Beogradu kao da se vozis u sanduku.Ja sam sa Srbima davno završio. To je sto se mene tice jedna barbarska balkanska zemlja za koju smo mi civilizacija nad civilizacijama. Nije Srbija samo Kalemegdan i Novi Sad, da ste vidjeli srpsku provinciju... kakva je to zaostalost, divljastvo, prljavstina, bezakonje, kolektivno alkoholisanje itd... jednom recju srednji vek. A sta bi nesto njihovo kupio? Sta to oni znaju da naprave?
Oni su zemlja koja zivi iskljucivo od prirodnih resursa, da to nemaju ne bi ni postojali.
Oni su zemlja koja zivi od jedne pišljive fiatove tvornice u Kragujevcu, da to nemaju ne bi ni postojali.