- 08 Apr 2011, 16:06
1. Pored državljanstva BiH, posjedujem i Srbijansko državljanstvo te imam puno pravo da se i poistovjećujem sa državom čiji sam državljanin
2. U BL se upravo formira jedno udruženje za promociju lgbt prava i imaju moju punu podršku
3. Kada sam rekao "kod nas" nisam mislio samo na lgbt org. u Srbiji nega na region - hr, bih, srb..
Originally posted by Popeyešto bi Jelena Bačić-Alimpić rekla "mislila sam da ovo više neću morati ponavljati i objašnjavati, ali evo, ponoviću još jednom":
Originally posted by Buraku banja luci postoje gej aktivisti i organizacije?
Meni su najinteresantniji ovi "gay aktivisti i organizacije" kod nas koji uzimaju masne pare za ostvarivanje lgbt interesa, a ustvari samo šire homofobiju sa svojim provokantnim izjavama i raznim kosmogina pokušajima umjetnosti..
![]()
ili si se ti opet probudio s uvjerenjem da zivis u srbiji?![]()
1. Pored državljanstva BiH, posjedujem i Srbijansko državljanstvo te imam puno pravo da se i poistovjećujem sa državom čiji sam državljanin
2. U BL se upravo formira jedno udruženje za promociju lgbt prava i imaju moju punu podršku
3. Kada sam rekao "kod nas" nisam mislio samo na lgbt org. u Srbiji nega na region - hr, bih, srb..