- 08 Sep 2010, 05:24
Lezbejke služe samo za širenje bolesti.
Sve nas treba operisati, biseksualci nikada i nisu postojali...
''
Takav način rezonovanja je normalan za većinu malograđanštine, i šta više nešto na šta je većina sveta na veliku žalost i navikla.
Ali kada se pojave pametnjaković koji prodaju kao spiritualnu mudrost mržnju prema kreacijama boga onda sam zaista besan.
Šta više svi koji su spiritualni bi znala da je u pitanju šarlatan.
Problem je kada se novi spiritualni ljudi probude, pa nalate na nešto ovako, godine mogu da provedu lutajući.
Sama želja je dovoljna za spiritualnost ma koliko bili na pogrešnome putu, vremenom će se istina kristalizovati, ali ovakve laži zaista nisu potrebne.
Te sam se zapitao, koliko je većina ljudi uskraćena za istinu?
E da, ako imate vremena prijavite video za govor mržnje.
Sve nas treba operisati, biseksualci nikada i nisu postojali...
''
Takav način rezonovanja je normalan za većinu malograđanštine, i šta više nešto na šta je većina sveta na veliku žalost i navikla.
Ali kada se pojave pametnjaković koji prodaju kao spiritualnu mudrost mržnju prema kreacijama boga onda sam zaista besan.
Šta više svi koji su spiritualni bi znala da je u pitanju šarlatan.
Problem je kada se novi spiritualni ljudi probude, pa nalate na nešto ovako, godine mogu da provedu lutajući.
Sama želja je dovoljna za spiritualnost ma koliko bili na pogrešnome putu, vremenom će se istina kristalizovati, ali ovakve laži zaista nisu potrebne.
Te sam se zapitao, koliko je većina ljudi uskraćena za istinu?
E da, ako imate vremena prijavite video za govor mržnje.