Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Anuu
Pozdrav,

Nedavno sam instalirala win 10, dotad sam imala sedmicu. Meni desetka izgleda mininalisticki, na prvi pogled...
Koji su vasi utisci? Koje su mu prednosti u odnosu na sedmicu po vasem misljenju?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ako si dobro informatički potkovan/a, umećeš i Windows XP da koristiš podjednako sigurno i efektivno. Dobro, ne baš, but you catch my drift.
Ako si prosečan korisnik, opet ti dođe isto sranje drugo pakovanje.

Koristio sam sedmicu do pre godinu dana, pa sam prešao na desetku eto 'nako; za programe koje koristim i hardver koji imam svakako je nebitno.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
P.S. User experience se znatno razlikuje, doduše. Sedmica iako našminkana aero temama i efektima još odiše onim starim, originalnim, dosadnim Windows vajbom. Desetka je mnogo jednostavnija za korišćenje, što me ponekad i nervira, jer ipak jesam odrastao na tim starim i dosadnim sistemima. :D

:rock:
Korisnikov avatar
By Neutron
Sta znam... Imam 10ku od kako je izasla. Nisam neki napredan korisnik. Ali onako sa aspekta izgleda mi se svidja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!