Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Dragi moji forumasi, koji me znate i ne znate. Imam problem i siguran sam da su medju vama i ljudi koji se bave sajtovima.
Elem, moj sajt je online vec mjesecima, i sve smo koleginica i ja uspjeli da napravimo sami. Ona, za razliku od mene, ima neki kurs html programiranja - pa smo zajednickim snagama napravili sajtic na koji smo jako ponosni :)
No - imamo problem sa kontakt formom. U html-u je napravljen, izgleda super - ali ovaj php fajl u kom su podesavanja nikako ne mozemo da odradimo bez greske.
Ako je neko medju vama raspolozen da potrosi malo vremena, neka mi pise. Bicu vrlo zahvalan.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moj dečko se bavi time, i konstantno juri posliće, pa bih mogao da vas povežem.
A na forumu znam da se time bavi Anhe... Možda Bothways? :neznam:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ok, da jos jednom pojasnim - u pitanju je samo jedan fajl - nekome ko se u to razumije to je bukvalno 5 minuta posla - da nam u odnosu na taj html file izmijeni ovaj php.
U vrijeme dok sam ja aktivno forumasio,ljudi su od dobre volje znali da se bave mnogo slozenijim zadacima za kolege forumase.
:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!