Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
videh da su se preselili na kostariku i da je dignut zadnji bekap ali konfiskovana je gomila servera i opreme

i ako americki IP lobisti mogu da izdejstvuju hapsenje i raciu u skandinaviji koja toliko trubi o tome kako nije kao amerika i ciji je inat i inercija javnih sluzbi pravazidjen jedino lenjoscu, sta mislis koliko ce isto biti tesko u kostariki

obzirom da bi se odnos ekonomija kostarike i use najbolje mogao docarati slikom one jegulje koja pliva oko anusa ajkule
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[offtopic]Poslednjih godinu-dve koristim samo kickass, ne znam ni sam zasto, kad tpb ima veci community. U pocetku mi je brze bilo da samo ukucam u browseru kat.ph i tamo sam... valjda mi je preslo u naviku :staznam: [/offtopic]
Korisnikov avatar
By gossip
TPB will never go down!
mada dobar je i onaj kickass torrents
Korisnikov avatar
By blenta
http://www.techworm.net/2014/12/pirate- ... -dead.html" target="_blank

Costa Rica domain was nothing more than the Pirate Bay proxy/mirror service, which can be found listed by proxybay. Opening the Costa Rica domain may seem to be working fine with the homepage opening normally but it is good as dead. “it relies entirely on the Pirate Bay for its torrent content.”
Korisnikov avatar
By Hys.
scout skinula sa tog sajta betmena veceras.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Postaje teže iskopati na netu sve poslednjih godinu dve, od muzike do filmova... sve duže i duže vremena prolazi od premijere do dostupnosti besplatnog sadržaja na netu. Ali kad tad bude dostupno.

Zatvaraju mnoge sajtove, ali i dalje se otvaraju novi. Verujem da ne može biti potpune cenzure na netu, što je ohrabrujuće.
Korisnikov avatar
By nsc
Ja gotovo sve filmove koje gledam skidam sa gay-torrents.net ili 300mblinks.com, serije sa tuserie.com i rapidmoviez.com i gay-torrents.net
Korisnikov avatar
By nsc
a tek je upola mladji od tebe :D
Korisnikov avatar
By gossip
kakvo je ovo odbrojavanje na sajtu? o.O
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Učitao se, a čim sam kliknuo nešto iskočilo mi 'website is offline', i sad neće pa neće. :(
Korisnikov avatar
By Madonna
Nece mi ucita marse jesi ti to okacio rise like finix??
Korisnikov avatar
By Mars
jeste, dva finixa sam okačio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!