Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
TuneUp Utilities 2013

Slika

TuneUp Utilities 2012 - ubrzava rad računara, optimizuje Windows 7, Vista, XP. Produžite trajanje baterije na laptopu, te popravite greške u Windows Registryu, sve to uz pomoć programa TuneUp Utilities 2012.

TuneUp Utilities 2012 vam pomaže da promijenite postavke sistema, kako bi Windows prilagodili vašim potrebama.

Status i preporuke, povećanje performansi, održavanje sistema, riješavanje problema, prilagodba Windows sustava: Medu tih pet glavnih kategorija, TuneUp Utilities 2012 nudi mnogo tuning alata koji održavaju ono što obećavaju.

Promijenite izgled i dojam vašeg operativnog sistema, locirajte i popravite bugove u sistemu i povećajte brzinu. TuneUp Utilities 2012 nakon istalacije pokriva sva polja.

Tuning softver u trenutnoj verziji 2012 još učinkovitije i brže čisti smeće s vašeg računara. Osim toga, TuneUp Utilities 2012 je u mogućnosti da potpuno odstrani preko 150 poznatih programa sa vašeg diska, bez tragova.

Novo u verziji 2012 je TuneUp Browser Cleaner, koji uništava tragove surfanja po internetu, kao i TuneUp Live optimizacija 2.0, koja programima koji rade u pozadini oduzima računalnu snagu, kako bi CPU imao više snage da radi s programima u prvom planu.

Najvažnija inovacija tuning softvera je kompatibilnost s predstojećim Microsoft Windows 8 - TuneUp Utilities 2013 podržava novi operativni sistem.

Zaključak: TuneUp Utilities 2013 je jedan od najboljih i najučinkovitijih tuning alata koji možete koristiti pod Windows operativnim sistemom.

http://www.tune-up.com/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Herald
Ubrzao mi je i windows i pretrazivace. Divota, svakavih programa se mi se nakotilo a nisu mi svi potrebni tako da je ovo odlicno. Sve me je lepo pitao sta hocu da se izbrise, onemoguci uz preporuke sta bi trebalo.
Korisnikov avatar
By Madonna
imao sam od tuneup 2008, posle i 2010, ali ubrzo posle prestao da koristim jer sve to mogu da odradim i sam
i mrzeo sam 1 click maintenance koji se odmah pokrene
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
ja sam ga koristio pre par godina, pa sam da obrisao. sad koristim advanced system care.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
koristio ga i sklonio jer mi je drkao po nekim stvarima koje nije trebalo pa mi sjebao windows. Sad peglam to rucno jer mi lakse tako, znam sta radim
Korisnikov avatar
By Kiborg
Koristim, nije loše, mada od kad sam stavio SSD brzina više i ne zavisi toliko od kojekakvog nakupljenog đubreta, al nema veze :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Neka hvala. Funkcije OSa nisu takve kakve su tek tako. Jedino sto moze da ga sjebe je korisnik koji ne ume da ga koristi. I instalira zilion toolbara i plugina za browsere. Vidjao sam slucajeve gde samo toolbari u browseru zauzimaju vise nego glavni okvir, ono, 70% toolbar, 30% browser :roll:
Korisnikov avatar
By Stripi
Kad god poželim da ubrzam računalo, odem do dućana i kupim novo.
Uspjeh osiguran :D
Korisnikov avatar
By Herald
Racunalo mi se ugasilo pre dve nedelje pa sam ga posle tri godine odneo u servis da ga ociste i promene termalnu pastu. Naravno, tek kad je riknuo sam ga odneo na lecenje :D Tako da vise ne krci, susti, frkce i ne gori. A ubrazo sam ga sa tuneupom. :hyper: Imam windows 7 professional legalnu verziju i tuneaup 2013.
Korisnikov avatar
By Herald
Jeste moze i rucno. Sad sam iskljucio gomilu vizuelnih efekata i ide jos brze!!!! Sad mi windows ima prastari izgled:

Slika
Korisnikov avatar
By acid drop
ja koristim ccleaner, ali ne diram registry, mislim da sam jednom sjebala komp tako. :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Koristio sam tuneup jedno vreme, donekle sam bio zadovoljan istim, ali kako neki već rekoše, sve to mogu da odradim i sam, tako da mi i nije nešto neophodan.
By Kragi
Meni je najbolji maintenance & optimization sw obaranje systema :neznam:
Ako izuzmes neke sitne stvarcice koje i free sw moze da ti zavrsi, kad god nesto trokira ja ubacim bootabilan disk u dvd rom i za pola sata sve pici ko ludo. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!