Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
ma jeste, i na to treba da se navucem :P
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Ne smem ni da pogledam jer pokusavam da nateram sebe da se odviknem od fejsa. :(
Korisnikov avatar
By bothways
Ah, upravo udjoh u nj.

Sutra cu da se igram.
Korisnikov avatar
By Torry
od koga se dobija pozivnica?
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja dobila ovo:

""Pozdrav,
Korisnik nenad želi da vas doda u svoju spavaću sobu..."

sa nekog simpatikus sajta. :wtf:

kontam da to nije gugiLifejs invajt.
By Çâðê_DUP
ma ja uopste ne kapram ovo dam + nekom sajtu i? o.O blah.. uglavnom ga koristim samo da bi cuvao neke sajtove u profil :-p
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : Kittrie

ja dobila ovo:

""Pozdrav,
Korisnik nenad želi da vas doda u svoju spavaću sobu..."

sa nekog simpatikus sajta. :wtf:

kontam da to nije gugiLifejs invajt.

Mislim da je to najgori pokušaj muvanja ikada.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Popeye

dobio sam poziv :hamlet:
meni se to ipak ne da.
zasto bih se dobrovoljno izlozio kontaktu sa svakim kretenom kojeg sam u zivotu sreo i koji mozda misli da me zanima...
Korisnikov avatar
By KiWi
sviđa mi se što je lepši od facebooka i što su uveli neke sitnice :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Interesantan projekat mada mislim da je ime potpuno neinventivno...mogao je krativni tim u Google da smisli i neki bolji naziv za svoju drustvenu mrezu osim jednostavno google + :snob:

S druge strane ta fora sa krugovima je interesantna ako sam shvatio to funkcionise tako sto na svom profilu mozes da delis frendove tako sto ih stavljas u odredjene krugove prijatelja na osnovu zajednickih interesovanja i onda ako postujes nesto u jednom krugu ovi iz ostalih krugova to ne mogu da vide right?
Sto je dobro ako na jednom profilu imas i drugare i familiju i kolega sa posla pa ne zelis da svi sve vide odnosno nemas sa svima ista interesovanja i iste teme.

Sa druge strane mislim da nije dobro da Goggle kao najveci pretrazivac nakon vlasnistva nad najvecim sajtom za sherovanje video klipova (youtube) postane i vlasnik eventualno buduce najvece drustvene mreze jer bi tada njegova dominacija i monopol na internetu bila nezaustavljiva a to za korisnike interneta nemoze biti dobro :lizalica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja jos patim za majspejsom jer mislim da je bio kreativniji i individualniji od dosadnog fejsa....

ovo cim postoji - uspece.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by hlaefdige

ja jos patim za majspejsom jer mislim da je bio kreativniji i individualniji od dosadnog fejsa....

ovo cim postoji - uspece.
Interesantno je da je myspace nakon prvobitnog buma i uspeha i ankon pojave FB-a postao bukvalno groblje...kupljen je sajt za nekih 500 miliona dolara pre 3-4 godine da bih ga bas ovih dana prodali drugom kupcu za svega 30 miliona, medju kupcima myspace-a se nalazi i Justin Timberlejk koji ce zajedno sa novim vlasnicima pokusati da ozive myspace i vrate mu staru slavu :)
Korisnikov avatar
By colorado
Bilo bi lepo. Voleo sam Myspace Music. Odjednom mi se svidja Dzastin Timberlejk...
Korisnikov avatar
By Misfit
znači uloga u The Social Network mu je bila priprema za the real deal. :lol: :D
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Lakiboy_ns
Sa druge strane mislim da nije dobro da Goggle kao najveci pretrazivac nakon vlasnistva nad najvecim sajtom za sherovanje video klipova (youtube) postane i vlasnik eventualno buduce najvece drustvene mreze jer bi tada njegova dominacija i monopol na internetu bila nezaustavljiva a to za korisnike interneta nemoze biti dobro :lizalica:
:lol: Google odavno vec ima dominaciju. ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znam da je Google dominantan kao pretrazivac ali ga je recimo FB svrgao sa prvog mesta najposecenijih sajtova u USA nedavno ali monopol ipak nema jer postoje regulatorna tela u USA i EU koji kontrolisu njihov rad i koja ne mogu da google-u ospore dominaciju na trzistu ali mogu da ga sprece da ima potpuni monopol.

Ne zanam meni je FB i cela prica oko njegovog nastanka kao studentskog projekta koji je postao globalni fenomen jako simpaticna i ne bi mi se svidelo da se sad neki konglomerat poput Google umesa sa svojim parama i moci i preuzme potpuno celu pricu i da previse kontrolise protok informacija na netu i sve najposecenije sajtove :pas:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by The Misfit

znači uloga u The Social Network mu je bila priprema za the real deal. :lol: :D
Jeste glumio je u filmu o FB da bi uspesnije preuzeo myspace kasnije...pametan je nas Justin...treba ga j*bati :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
oces reci fjesbuk ne prati, kontrolise, i koristi nase informacije?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Necu reci :D
Ali kazem da ne bi bilo dobro da Goggle pored toga sto je dominantan pretrazivac sa Google+ postane sad i dominantan u sferi drustvenih mreza...previse moci skoncentrisano na jednom mestu nije dobro za slobodan razvoj interneta :sudija:
Korisnikov avatar
By blenta
..internet bas i nije tipicno trziste
a pogotovu ne toliko osetljivo na monopoliste
obzirom da isti ne mogu ostvariti nekontastibilnost

tj ti iz svoje garaze mozes da dignes sajt i ako imas bolju ideju
dzaba guglu sve pare ovoga sveta

jedino sto ce bit posledica njihove"prevelike moci" kak je zoves
je veci prihod od reklamiranja

za sve ostalo mogu da se svrgnu od strane par bubuljicavih teenova sa dobrom idejom u sekundi
i ama bas nista povodom toga ne mogu da preduzmu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!