Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
ja koristim mozilu na 7-ci, ali mi se desava da se skroz zatupavi, ako mi je otvoreno vise tabova, tipa fejs, yt, forum, etc...

skinuo sam pre nekih 20-ak min. chrome, ali mi deluje nekako bedno... :shrug:

mislim da duze ucitava stranice, nema "no script", tako da... ne znam...

mozda opera? :nerd: :drama:

nego, sam naslov teme kaze/pita - koji je najbolji brauzer? i zasto?

izvolite pisite... :sesir:
Korisnikov avatar
By horus.
tek mi sada nista nije jasno... :retard:

i koji je najbolji? :drama:

:lol:

u svakom slucaju, tnx... :geisha:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne postoji definitivan odgovor na to pitanje. Ja koristim Operu jer mi najviše odgovara. Neko će reći da je Firefox najbolji, neko da je Chrome.... Na kraju krajeva se sve svodi na lične preference.
By alexandermagic
Kako za koga, je li.

Dugo sam koristio Firefox, sad Operu i zadovoljan sam.
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Koristim Operu na 7ici i super je. Imala je par crashova, ali nista strasno. Bas sam je nabudzio tako da svasta moze da uradi. Toplo pereporucujem svima koji traze nesto vise od svog browsera. Za one koji nisu zahtevni, Chrom (črom :lol: ) јe mozda i najbolji. :)
Korisnikov avatar
By bern
Trenutno Chrome ili Firefox 4. Oba su brza i imaju hardversko ubrzanje. Operi ovo potonje nedostaje.
Korisnikov avatar
By Kekica
Chrome je najbolji.Sasvim je jednostavan i meni jako brzo otvara neki sajt.A najvise mi se svidja sto nema ono nekih add-ova, kao recimo sto ima mozilla, te za neke smajlije, te ovo, te ono :S, to mi onda bude kičasto.Mozilla je spora :S...I ako ćemo iskreno, otkako se pojavio Chrome, svi browseri su preuzeli od njega jednostavan izgled.
By Kragi
Opera i na kompu i na mobu.
Zbog jednostavnosti, funkcionalnosti, brzine i podrske za sve zive platforme.
Lepo je kad neko toliko ispostuje korisnike.
Nije da je bezbednost na najvisem mogucem nivou ali je meni to nebitno.
Ne koristim druge browsere od 2006. godine.
Korisnikov avatar
By horus.
ja imam operu na mobu i prezadovoljan sam... probacu je i na laptopu...

sto se tice chrome-a, pa kao ok je (nije toliko los, koliko sam mislio isprva), ali nema "no script add-ons", pa me to nervira...
Korisnikov avatar
By ns.happy
da mi konfiguracija dozvoljava, mozilu bih najradije koristio non stop, ali moj komp je preslab za memoriju koju pozdere. sa druge strane, hrom ima prednosti, ali mi cesto crkne, zakuca se sam od sebe. operu ne mogu. kad god je ukljucim cini mi se da cujem u pozadini ''hej sloveni'' :murkan:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Zbog addona bez kojih ne mogu, meni je FFox nezamenljiv od kad se pojavio. Imam dosta RAMa, pa ne primećujem baš kad optereti, tako da strane ne brigam previše. FF4 koristim još od beta verzije i jedan jedini crash mi se nije desio - em što ima par nekih interesantnih poboljšanja za koja su ranije trebali addoni, em što je neuoporedivo brži.

Kao sekundarni browser koristim SRWare Iron - identičan je kao Chrom, ali ne instalira one smaračke background gluposti koje se pojavljuju sa svakim googlovim proizvodom (sve sam ih batalila). Izgleda isto kao Chrom, jednako je funkcionalan i brz i koriste čak i iste addone. Sviđa mi se, ali je definitivno u mom slučaju seknudaran.

Operu ne mogu da komentarišem jer je koristim jedino kada odem kod nekoga ko je ima instaliranu. Telefon mi je ciglica, tako da veze nemam kako se ponaša na mobilnom. Sve što mogu da kažem je da kad ukucuma url u address-bar Opera me pošalje gde sam htela. :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ns.happy

da mi konfiguracija dozvoljava, mozilu bih najradije koristio non stop, ali moj komp je preslab za memoriju koju pozdere. sa druge strane, hrom ima prednosti, ali mi cesto crkne, zakuca se sam od sebe. operu ne mogu. kad god je ukljucim cini mi se da cujem u pozadini ''hej sloveni'' :murkan:
Oh, lo siento de verdad...
:lol: :lol:
i opet

elem, Mozilla definitivno najbolje radi
mada i Opera
u sakom slucaju int exp nikako

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Delete
Chrome koristim na sedmici, MFF mi je nekako prespora i, za sada, nemam nameru a ni potrebu da menjam Chrome.
Korisnikov avatar
By acid drop
ne bih znala koji je najbolji, ali kad se naviknem na jedan... ajme :drama:

trenutno koristim chrome.
By fazza
Firefox ume povremeno da zakuca procesor na više od 60%, provalio sam da je to zbog flash plugina, ali nikako da nađem rešenje za taj problem. Uglavnom, koristim Firefox od kako se pojavio, zbog toga što sam se navikao i na njega i na pojedine extensions-e, bez kojih ne bih mogao.

Nije da je najbolji, nego stvar navike... Najbolji je onaj sa kojim si ti zadovoljan. :)
Korisnikov avatar
By bothways
Sigh, jos jedna tema o ovome.

Firefox + Chrome + Opera. Svaki ima svoju nameru. A kad mi zatreba jos jedan, otvorim i Epiphany.
Korisnikov avatar
By Torry
koristim sve pomalo ali ajde, po navici mozilla
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ~ Le Saint X ~
Originally posted by ns.happy

Oh, lo siento de verdad...
:lol: :lol:
i opet

elem, Mozilla definitivno najbolje radi
mada i Opera
u sakom slucaju int exp nikako

et toq!
:snob:
oh oh... prijavicu te za stalkovanje :mini:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hrom. :sudija:

Meni barem jer imam sistematizovane razne obeleživače koji se mogu sinhronizovati i prizvati sa kojeg god hoćeš kompjutera.

A i ove nove aplikacije i teme su mi baš kul. A i lep je i lagan.
Korisnikov avatar
By McFarland
Originally posted by horus.

tek mi sada nista nije jasno... :retard:

i koji je najbolji? :drama:

Vidi vako:
Ja sam probao preko 20 browsera i najduze sam se zadrzao na chrome.
Njegova glavna prednost je sto prioritet ima ucitavanje strane a kasnije ucitava extenzije. To se sve desava u milisekundama sto ne mozes da provalis al to je podatak iz nekih novina.

Dakle ako mene pitas definitivno Chrome. Opera je prenabudzena, Mozilla Firefox oduzima puno rama i zajebava procesor, Internet Explorer najobicnije djubre.

Google rulz!!!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by McFarland

Njegova glavna prednost je sto prioritet ima ucitavanje strane a kasnije ucitava extenzije. To se sve desava u milisekundama sto ne mozes da provalis al to je podatak iz nekih novina.
Odlicna glavna prednost koju ne mozes da provalis :lol:
Korisnikov avatar
By McFarland
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by McFarland

Odlicna glavna prednost koju ne mozes da provalis :lol:
:lol: Mrzelo me da kucam detalje. U suprotnom, ako ucitava prvo extenzije onda se moze desiti da uspori ucitavanje strane :) To radi Firefox :) Kazem jos jednom, podatak iz novina 'Svet kompjutera'
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!