Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Fine slike.

/Ne znam kako nekima ne bi bilo žao da na to bace atomsku bombu pa da zabetoniraju posle/
By Sixto
NEsto meni u tim fotkama sve vec vidjeno.
By Paris
Bas mi se svidja. Bolje nego mnoge slike radjene od strane ministarstva za velike pare u svrhu promocije zemlje.
Korisnikov avatar
By Rei
Fotke su malo genericke ali lepe. Ona sa maglom medju planinama pogotovo :wow:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ova mi je najdopadljivija ...

Slika
By Glasnik
^
Ovo je slika Drine kod planine Tare koja je bila objavljenja u National Geographic-u. Slikao ju je naš ''genijalac''* Uroš Petrović koji ima fantastične slike. Koga više interesuje, evo linka njegovog flickr-a: http://www.flickr.com/photos/urospetrovic/

----------------------
*) Ako se neko seća, pre koju godinu su pisali o njemu jer su mu izmerili četvrti najveći IQ na svetu. Član je odavno naše Mense i tako... :D
Korisnikov avatar
By ManToy
Lepe su fotke ali ovaj themepack je mator. Ja sam ovo furao na poslu prosle godine.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Može l neko okačiti ove slike za ljude koji ne koriste Vindouz?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Glasnik88

^
Ovo je slika Drine kod planine Tare koja je bila objavljenja u National Geographic-u. Slikao ju je naš ''genijalac''* Uroš Petrović koji ima fantastične slike. Koga više interesuje, evo linka njegovog flickr-a: http://www.flickr.com/photos/urospetrovic/

----------------------
*) Ako se neko seća, pre koju godinu su pisali o njemu jer su mu izmerili četvrti najveći IQ na svetu. Član je odavno naše Mense i tako... :D
Pa znamo Uroša, pisao je knjigu "Aven i jazopas u zemlji vauka", a posle i nekoliko knjiga mozgalica za decu, za koje se kaže da se koriste u nekim progresivnim vrtićima za razvijanje inteligencije kod dece.

A za ljubitelje pejzaža sa maglom i suncem, evo i jedne slikice koju sam ja napravio pre jedno tri nedelje (lokalni potok se izlio posle velike kiše):

[img=800x600]http://img811.imageshack.us/img811/6834 ... ja0443.jpg[/img]
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sve fotke sa ove teme su pune noise-a a pride je na nekima i fokus los. lepe su slike ali noise me mnogo nervira kad je u pitanju background. :up: za fotke ali :down: za kvalitet.

a inace ima i mnogo boljih fotki srbije.
Korisnikov avatar
By Rei
Jos furas Bloodline Champions :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!