Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By sort_of_me
Moze i preko usb kabla i preko bluetooth-a. Softver moze biti Nokia PC Suite ili Ovi Suite. :)

Pretpostavljam da imas neki vec instalirano, pa onda samo povezes mobilni sa softverom i imas opciju Connect to the Internet. Sam programski paket sadrzi u sebi podesavanja i za telenor i za mts (mozda i za vip) pa nemas brige oko podesavanja... ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Hvala!

Imam taj Ovi na telefonu (ako si mislio da tamo nesto treba da se instalira), ali sam kod Vipa... Mogao bih da odem da platim racun, pa da ih pitam. haha
By Hans
Ja sam tako nabio 18 000 za mobilni. :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja povezujem nokiju sa mojim laptopom preko usb kabla koristeći PC Suite. Taj program treba da se instalira na kompjuteru, nema potrebe da instaliraš nešto na telefonu. Kad uključiš pc suite imaš opciju povezivanja na internet, samo klikneš na to i program sve odradi automatski.

Ukoliko si na postpejdu vodi računa, ja sam i dalje na pripejdu i internet kupujem u vidu tarifnih dodataka (Telenor) tako da ne strahujem od velikog računa, ali internet može skupo da te košta ako ne vodiš računa.
By Hans
Imam i ja PC Suite.
Ja sam načinio ludost veka, Kiborže. Bio sam naravno ograničen sa netom preko nekog paketa i kad se to potrošilo, neverovatno je skupo sve preko. Bilo je spektakularno kad sam otvorio koverat. :zongler:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Hans

Imam i ja PC Suite.
Ja sam načinio ludost veka, Kiborže. Bio sam naravno ograničen sa netom preko nekog paketa i kad se to potrošilo, neverovatno je skupo sve preko. Bilo je spektakularno kad sam otvorio koverat. :zongler:
Dobro da nisi gledao neku seriju, neki student puko 6000 evra zbog Selo gori a baba se češlja :D
Korisnikov avatar
By colorado
Hvala na savetu.

Treba mi samo za otvaranje nekih tekstualnih fajlova povremeno, a i stalno kontrolisem stanje na racunu.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
hehe, ko da sam znao da si vip, marfijev zakon :D

Govorim o "Connect To The Internet" od PC Suite - postupak je slican i kod Ovi Suite:

sad sam pogledao, i ima Vip mobile Serbia na spisku, ali nije problem ni da nema, treba uneti cini mi se 3 parametra, username, password i najvaznije access point, a to je za sva tri kod vipa: "vipmobile" (bez navodnika naravno). ;)
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Jedno vreme sam se konektovao ovako na net jer sam imao neku 064 karticu sa 5000din kredita. Uglavnom, to se jako brzo potrosi tako da treba voditi racuna jer su sajtovi na kompu mnogo "veci i tezi" (mislim na megabajte) od onih pravljanih za telefone. Inace je ok stvar.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
E da.. sto se protoka tice: iskljuciti sve torrent i ostale p2p programe, izbegavati youtube i recimo koristiti Operu sa Turbo mode ukljuceno (stedi i do 2-3x protok - smanjuje velicine slika recimo), ili skroz iskljuciti prikaz slika na web sajtovima... :)
By Hans
Originally posted by Kiborg
Originally posted by Hans

Imam i ja PC Suite.
Dobro da nisi gledao neku seriju, neki student puko 6000 evra zbog Selo gori a baba se češlja :D
ČUO SAM!! :)
Korisnikov avatar
By sort_of_me
kod obicnog tarifnog paketa, 1 MB iznosi oko 50 dinara... pretpostavljam da nije samo jednu epizodu odgledao... :D a ne daj boze da se nadjes blizu granice i da ti predje u roaming.. e tad si naje*ao :drama:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Da, on je bio negde u inostranstvu, cini mi se u Slovackoj ili Ceskoj i nije mogao da se suzdrzi XD od gledanja "Serlo gori...".
Korisnikov avatar
By colorado
Brzo idu ti megabajti, majku im. Dobro je sto taj Ovi Suite ima merac protoka. Ok je da postoji ta opcija u slucaju nuzde, ali nije trajno resenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!