Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Ne znam zasto ali ja ovome pridajem veliki znachaj. Ovih dana mi je iTunes u totalnom ludilu i svaki put kad ga otvorim resetuje sve postavke. U sekundi primetim da neshto nije uredu sa tonom. Anyway, ja koristim Spoken Word postavke. Ne znam kako da to objasnim koristeci profi terminologiju ali vokal bude jasno izdvojen od muzike a opet cine harmoniju.

Koju opciju vi koristite?
By str00ja
E i meni to oduvek bilo bitno :D Pa ja uglavnom na kompu, po svim plajerima koristim ekvalajzer na techno ili na electronic, zavisi kako je gde, jer mi najbolje nekako istakne celu struktruru pesme bez prenaglasavanja nijednog elementa, plus sto stvarno najveci deo moje muzike cini elektronska, sto laksa sto teza elektronika. A dobar mi je taj preset i za ove pop pesme jer im je svima krajnje elektronska produkcija. Pritom odlicno zvuce i akusticne pesme na tome, mada znam nekad da bacim i na new age ili acoustic preset, u zavisnosti sta pustam.
Na iPodu mi najvise bleji onaj flat (ili off, isti su djavo) jer imam super huper profi sluske pa isticu i izbalansiraju vise nego dovoljno sve, i fenomenalne su, pa im ne treba EQ neki... Mada i tu nekad ubacim elektronik, na sluskama se najbolje oseti kako dobro on istakne baseve i sinteve u pesmi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
EQ je blasfemija! :egzorcist:

kod mene je default, jer ono što najviše slušam je uglavnom lossless. imam dobar set zvučnika i volim da čujem stvari onako kako su snimljene.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mrvicu povecam visoke tonove i mrvicu povecam niske... srednji su flat :)
Korisnikov avatar
By VikiVetar
EQ na mp3 plejeru uvijek podesim na "Rock", a na kompu mi nije nešto bitno, pa ostavljam default.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!