Ako je sve ovo istina, ti u Telekomu su neviđene barabe. Osim po tom cimanju oko zamene routera, poslednji put kad sam kod njih gledala koliko je taj usb-dongle + pretplata, videla da uopšte nema opcija za flat, već su svi ograničeni ili "post paid" (to se možda u međuvremenu promenilo, mrzi me sad da gledam). Kod Sezama/Oriona se za iste pare dobija flat od samog početka te usluge. Ali kako god okreneš, to sa usb donglicom je preskupo rešenje za ono što je ovde potrebno. Kontam da si u startu potpisao onaj standardan ugovor na dve godine - ako je to isteklo, ti s punim pravom možeš da tražiš ili pretiš raskidom ugovora (bez posledica) ako ti ne daju wi-fi.
...ali ne verujem koje cimanje i koji jbni pajseri.
Znači, ja sam u Sezamu već 6+ godina (tj. od onog samog, samog početki brzog neta u nas) i tada sam odmah uzela (tada običan) router. Od tada sam ga 3x menjala za dž - jednom je jedan crkao, drugi put iz ćeifa (tako se ispostavilo jer sam utripovala da je crkao, a oni su mi zamenili bez ikakve provere i raspravljanja) i sad pre mesec dana, kad sam uzela laptop, sam opet zamenila (ispravan stari) za taj sa wi-fiem. One obične rutere su mi zamnjivali bez ikakve nadoknade (osim tih 500 dindži plaćenih pre 6 godina), a za ovaj poslednji sam potpisala dvogodišnji ugovor (toliko sam već s njima i nikakvu nameru nemam da ih menjam).