Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Garmin bi trebalo da bude najdetaljniji, a tu negde je i Tom Tom. Preporučujem te dve. Imam Garmina (uređaj) a za Tom Tom sam čuo da su mu mape dobre, neki kažu čak i bolje od Garmin-ovih. Isprobaj obe, pa vidi koji ti se više dopada.
Korisnikov avatar
By confinatti
Pa jel moze garmin na Android platformu?Ja sam cuo da ne moze
By fazza
To već ne znam, moraš da se raspitaš. Kao što rekoh, imam uređaj.

Ako ne može Garmin, i Tom Tom će ti biti ok.
Korisnikov avatar
By confinatti
Pa ja ne pitam za uredjaj nego za mobilni telefon,aman!!!!!:pms:
Korisnikov avatar
By andjela
ako imas tattoo onda mora biti rooted telefon za iGO (zbog rezolucije ekrana tattooa)
Korisnikov avatar
By confinatti
instaliracu Copilot,pa ako mi se se baguje ili nesto krene da serucka,odradicu root pa iGO,nema druge...
Korisnikov avatar
By confinatti
A koji to uredjaj u automobilu koristi android platformu,leba ti? :giggle:
anyway,hvala sto si uzeo ucesce u temi :misici:
By fazza
Kada si pitao koja je najbolja, mislio sam da te interesuje kvalitet mapi ali tebi to očigledno nije bitno.
Korisnikov avatar
By confinatti
Pa naravno da mi je bitno ali ne mogu te mape koje ti koristis u automobilu da koristim na mobilnom telefonu sa android platformom,ali ko zna ... :bisou:
e stvarno si faca/fazza,kako kod :P
By fazza
Originally posted by confinatti

Pa naravno da mi je bitno ali ne mogu te mape koje ti koristis u automobilu da koristim na mobilnom telefonu sa android platformom,ali ko zna ... :bisou:
e stvarno si faca/fazza,kako kod :P
Ja sam ti odgovorio prvenstveno za mapu i napisao da imam GPS uređaj, da ne bi bilo zabune. Stvarno ne znam šta od tih aplikacija radi na mobilnom telefonu, a namera mi je bila da ti kažem koja mapa je najdetaljnija, da bi se lakše odlučio. :andjelak:
Korisnikov avatar
By confinatti
Dzaba mi, fazzo,detalji kad ne mogu da instaliram na mob...
Ja se vec odlucio ali nece Android :D
By fazza
Žao mi je, ali tu ne mogu da ti pomognem. :( Ako ikako budeš mogao, instaliraj Garmin ili Tom Tom, pa uporedi. Ni iGo nije loš, možeš i njega da isprobaš ako budeš u prilici. Što se tiče samih mapa, svugde ima grešaka i nijedna nije potpuna. Garmin-ove mape za SiCG pravi "Infoteam", a za Tom Tom "Plan plus"...ili je beše za iGo "Plan plus", jbem li ga.

U svakom slučaju, ne mogu da ti dam više informacija, osim za kvalitet mapi i nekih opštih stvari vezanih za GPS uređaje.
Korisnikov avatar
By confinatti
jel ima neko link za Aps Installer?
Ne mogu da skinem sa marketa nikako a treba mi :regan:
Korisnikov avatar
By confinatti
Rootovao sam telefon.HTC Tattoo.Sve je proslo ok.Ali i dalje ne mogu nista da instaliram na micro SD karticu vec sve ide na memoriju telefona!
Pomozite ako znate neko resenje :obesen:Guglao sam i strane forume ali pominju se neki programi kojne ja ne mogu da nadjem!
Korisnikov avatar
By andjela
za to ti treba Froyo (Android 2.2)
postoje custom ROMovi sa APP2SD+ koji sluzi da se aplikacije instaliraju na sd (ali sve aplikacije, sto bas nije zadravo za samu karticu zbog velikog broja read/write) preko aplikacije ROM Manager, potrebno je napraviti ext3 particiju na kartici i posle reboot ce se aplikacije prebaciti na sd (pre toga treba bekapovati sve sa kartice na racunar, jer se prilikom particionisanja radi format sd kartice), pa posle vratiti podatke nazad.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=544
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!