Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Tema prevashodno namenjena starijim korisnicima :deda: , no svima dostupna... :)

Vec duzi period zivimo u eri globalizacije i procvata tehnoloshke revolucije, ali setimo se svojih prvih susreta sa nekadashnjim chudima tehnologije, koji nam danas deluju tako uobichajeno. Doba kada se nisu, ili su se tek pojavili pejdzeri, mobilni telefoni, compovi, doba kada su klinci pored auto puta sakupljali limenke bachene kroz prozor automobila stranih turista i stavljali ih na vidno mesto u svojoj sobi kao neshto novo chega josh uvek nema kod nas (primer koji me je i asocirao na ovu temu a iz citata sa teme o Marty-u)...
Ono shto je meni interesantno je vash prvi susret sa bilo chim vezano za ovu tematiku, i po koja anegdota mozda. :) Eventualno, secanje na zivot bez stvari, bez kojih danas teshko da ga mozemo zamisliti.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja se sjecam kad sam prvi put posao u internet cafe. Prijateljica me je naucila gdje da prvo kliknem - a homepage tog kompa je bio cafe montenegro. Dugo sam mislio da je ta stranica isto sto i internet.
:)
A kad mi je cura koja tamo radi pokazala mirc - mojoj sreci nije bilo kraja:D
Korisnikov avatar
By kal zakath
neki 4 razred osnovne škole (veličina manje cigle)

Slika
By J...
Moj prvi kontakt s racunarom je bio u osnovnoj skoli negde pocetkom 90tih, kada je razredni ucinio jednu diskriminaciju tako sto je samo nas cetvoro najboljih iz razreda odveo da nam pokaze to "cudo tehnike" koje je skola tek nabavila. :) Ja se nisam usudila ni da ga pipnem a i izgledao mi je prilicno dosadno i tako sve dok DOS nije izasao iz upotrebe. Tada su to bile samo dosadne masine za arhiviranje teksta. :komp:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Da, da, s vremena na vreme razmisljam o tome... :)

Prisetim se pojave pejdzera (90'), rachunara (u osnovnoj skoli je bio privilegija nekolicine, i to onaj najdrndaviji model:giggle: ). A, tek mobilni telefoni... Pa, otpor nas "obichnih" koji su (tvrdoglavo) smatrali da je simbol "skorojevitja", "snobova" i "bogatuna"... :lol:

Prvu (i danas aktivnu) e-mail adresu mi je otvorio rodjak iz inostranstva. To mi je bilo: :wow: :drama: :wow: :drama: :wow: ... :smeh:

Nisam imao svoj rachunar, niti je bio u najavi, pa sam uzbudjeno ishao u internet cafe da proveravam poshtu. Secam se svoje zbunjenosti i nesigurnosti prilikom prvih poseta... :giggle:

I, tako... :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nisam TOLIKO mator pa da se prisećam digitrona težine cigle i sličnih stvari.

Ali moram priznati da smo ortakinja i ja šetali "bežične" telefone po ulici, nismo se folirali nego su nam zaista bili potrebni, npr. da je javim da li komšinica još ima mleka ili treba da se penje na bajs i da ide do susedne ulice.
I u 21om veku mi smo pili još toplo mleko sveže pomuženo iz krava (to su životinje čije mleko obično ljudi koriste), ne ovu mešavinu "mleka" i vode, koja je proključala tako da u istoj nema vitamina ni minerala, osim onih veštačko dodatih.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

Eeeeee... Sad me podseti, kakav su pomak bile "Halo" govornice... :yay:

:lol:

Imao sam pod obavezno karticu, i, zaboga, morao da je koristim... :lol:
Korisnikov avatar
By inga
Joj, kako lepo vreme beše pre mobilnih telefona :sigh:
Niko nije kasnio. Mogli smo da se dogovorimo 5 dana unapred i da satnica bude ispoštovana. Bilo je tako jednostavno- u dogovoreno vreme se pojaviš i rešena stvar, a ne kao sad: Zvaću te kad budem tu i tu, pa ti tad kreni. Malo sutra :prst2:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
aj valjda je dovoljno retro :]

playstation.
veliki sa reset gumbom i mali sa samo 2 gumba.

ša' mene zanima?
je li iko pokušao da u skorije vreme downloaduje neku igru za ps i sreže je, tako da funkcioniše? :D

strašno bi mi značila iskustva kakva god.
i da, imam svest o tome da je ovo možda ipak.. previše ambiciozno :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by ultraviolet

aj valjda je dovoljno retro :]

playstation.
veliki sa reset gumbom i mali sa samo 2 gumba.

ša' mene zanima?
je li iko pokušao da u skorije vreme downloaduje neku igru za ps i sreže je, tako da funkcioniše? :D

strašno bi mi značila iskustva kakva god.
i da, imam svest o tome da je ovo možda ipak.. previše ambiciozno :lol:
a koji ps je u pitanju?

kontam da treba onaj alcohol 120%
Korisnikov avatar
By m..
ahahaha. imam tu negde commodore 16 i 64 (16 je crn), imam i apple macintosh II
Slika, o da.

pa onda pentium 2 koji je jos u upotrebi, i gomile kompova posle. walkman sam rabila do pre 2 godine.

imam i neki pong iz '79. ispalo mi jedno dugme pa sam stavila prskalicu od brut dezodoransa.

imam brdo tog krsha.
Korisnikov avatar
By m..
jbt onaj mek je koshtao vise od 5000 dolara.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
aj walkman
imam neđe na gomili
sa slušalicama originalnim
i radi k'o zmaj
Korisnikov avatar
By m..
ja sam bila pravi majstor za shtelovanje glave
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by spliff

Slika
:love: bio sam u Kopenhagenu onog dana kad se pojavio Walkman II, a ovaj sa 200$ pao na 100$, kupljeno bez razmisljanja :love:
bio je jedan od prvih u gradu, sav ponosan setao sam okolo sa slusalicama, a ljudi me gledali k'o kretena
posle sam kupio i onaj zuti za plazu, otporan na vodu, oba jos rade, proveravam skoro svake godine
By dukkehjem
prastari mekintos ciji je mis imao samo jedno dugme...
i tetris naravno.
hehe, hvala bogu pa smo uznapredovali lol mada to ima i losih strana (tipa invazija debele dece)
Korisnikov avatar
By constantine
Slika

jao samo kad se setim eeehh obozavao sam da igram :smrc:

vukajlija.com

Moj prvi kućni ljubimac na kineski način!
Kad mi se prvi put pojavio na ekrnu grob, bilo je strasno

Sreća,radost,veselje kada se tamagoči pojavio na pijaci neke '95.-e....Pa nahrani ga,pa očisti ako se ukakio,pa gledaj ga dok raste....pa ga zapustiš,a on crkne...pa Jovo na novo....Šta sve ti Kinezi neće izmisliti!?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by dukkehjem

prastari mekintos ciji je mis imao samo jedno dugme...
i tetris naravno.
hehe, hvala bogu pa smo uznapredovali lol mada to ima i losih strana (tipa invazija debele dece)
jao da, kakav skrol, kakvo desno dugme.

i chicago font \m/ \m/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!