Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Povremeno koristim, ali bi mi prijala neka pretraga po zhanrovima, shto chini mi se da nema... Zgrozim se kad odem na popular listu ><
Korisnikov avatar
By htg
Cool...
Nisam znao za ovo. Thanks
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Rei

Povremeno koristim, ali bi mi prijala neka pretraga po zhanrovima, shto chini mi se da nema... Zgrozim se kad odem na popular listu ><
I meni ta pretraga fali ... Da im uputimo neki feature request?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nedavno mi je drugarica ovo pokazala. Sjajno je!
Za sada još uvek samo slušam tuđe playliste, ali kontam da ću uskoro i nešto svoje krenuti da muljam... Kao što je Rei već pomenuo gore, fali jedino tagovanje po žanrovima, no i search žanrova dosta već napravljenih playlista izbacuje, te kontam da je to razlog što nema te search opcije.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Imam account na groovesharku, i bas sam nedavno krenula da pravim neku lifetime listu pesama..

Sajt je super, ali samo kad znate tacno sta vam treba.. Ili recimo u kombinaciji sa last.fm preporukama..
By dukkehjem
Originally posted by tamanoir

Imam account na groovesharku, i bas sam nedavno krenula da pravim neku lifetime listu pesama..

Sajt je super, ali samo kad znate tacno sta vam treba.. Ili recimo u kombinaciji sa last.fm preporukama..
ja cu tek da isprobam sajt kad mi majstor komp popravi (ako se bude popravljen)..
hehehe, negot e videh, pa da mahnem :sweet: :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Legalno je.

Al mi se ne svidja sto nema "related" ili nesto slicno, tako se najbolje iskopava muzika.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by dukkehjem
ja cu tek da isprobam sajt kad mi majstor komp popravi (ako se bude popravljen)..
hehehe, negot e videh, pa da mahnem :sweet: :)
Hehe awwww, mico mala :sweet: I ja tebi mashem! :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!