Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kome mogu da se obratim za otključavanje telefona Nokia 6220 classic?

Pritom ne mislim na otključavanje za mreže, pošto radi na svim mrežama, nego mi treba ono otključavanje ako se tako zove za instaliranje unsigned applicationsa na Symbian platformi.

Dobio sam disk sa silnim igricama, programima za kameru, poruke .... i svaka je unsigned ili expired :(

Probao sam neki hack, ali nije išlo ...

Podpitanje: Da li se Nokia 6220 kategoriše kao FP1, FP2 ili PreFP1 telefon? Ja pročitao negde da je FP2.
Korisnikov avatar
By Madonna
ček... on ti kaže da je untrusted i pita ''da li želite da nastavite? da/ne?'' ?
Korisnikov avatar
By KiWi
Lapsus - unsigned i expired apps.

Ispraviću uvodni post.
Korisnikov avatar
By Madonna
expired problem rešiš tako što vratiš datum na godinu iz koje je aplikacija. a sve ostalo klikneš na jes.
Korisnikov avatar
By bu
kxm aj kad se vec radi o nokia telefonu..meni se pojavio neki problem ovih dana..cesto mi pisti da ne prepoznaje slusalice..a ja uopste i nemam slusalice..niti sam ih prikljucivala..nemam pojma sta mu je..ni sta da mu radim..al me nervira sto se pojavljuje to..
Korisnikov avatar
By Delete
^ Meni lici na to da je vreme da ga zamenis nekim novijim.
Korisnikov avatar
By bu
on je nezamenjljiv ...nacicu neko resenje..:)
Korisnikov avatar
By andjela
kiwi treba ti certifikat da bi mogao da signujes telefon ili da hackujes da mozes da instaliras unsigned aplikacije
certifikat kosta 200$ tako da na to zaobravi :D

za hack ti je potreban HelloOX program pomocu koga hackuje firmware i koji mora biti signed za tvoj IMEI, mozes da vidis na imserba.com forumu da zatrazis da ti neko signuje aplikaciju (najcesce u roku od 24-48h). takodje cim stavis noviji firmware moras hack odraditi ponovo (ako nece, moras uzeti noviju verziju HelloOX i ponovo da ti je neko signuje)
Korisnikov avatar
By IriS
^^ jebate, čak sam i ja uspela da hakujem svoj telefon.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela

kiwi treba ti certifikat da bi mogao da signujes telefon ili da hackujes da mozes da instaliras unsigned aplikacije

za hack ti je potreban HelloOX program pomocu koga hackuje firmware i koji mora biti signed za tvoj IMEI, mozes da vidis na imserba.com forumu da zatrazis da ti neko signuje aplikaciju (najcesce u roku od 24-48h). takodje cim stavis noviji firmware moras hack odraditi ponovo (ako nece, moras uzeti noviju verziju HelloOX i ponovo da ti je neko signuje)
a koji je moj IMEI?

piše da se nalazi tako što na početnom ekranu ukucam #06# ... ali ne radi ... kaže UNKNOWN APPLICATION
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by IriS

^^ jebate, čak sam i ja uspela da hakujem svoj telefon.
oš da hakuješ i moj?

Ako ne uspeš, lako ga vrnemo na fabričke vrednosti ...
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by KiWi
Originally posted by andjela

a koji je moj IMEI?

piše da se nalazi tako što na početnom ekranu ukucam #06# ... ali ne radi ... kaže UNKNOWN APPLICATION
to je za obicne nokije, za symbian kucaj *#0000# ili instaliraj neki program za info o telefonu recimo Nokia Device Status
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by KiWi

a koji je moj IMEI?

Lako moguće. Ali da si ukucao *#06# bi ti mobitel umjesto te poruke izbacio imei?
Korisnikov avatar
By KiWi
Neke skripte za ROM patcher mi ne rade ...

Slika

Kako da ih osposobim?
Korisnikov avatar
By Madonna
kako ti je lep telefon! koliko košta?
Korisnikov avatar
By Madonna
eh... ja sam kupovao mob po istoj logici - da bih na kraju koristio sms, call i eventualno kameru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!