Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Je l' zna neko kako to funkcionise?

Navodno, odredi se velicina particije na meku koji se krositi za Windows, i tu se isti instalira.

E sad, koliki treba da bude taj prostor? Dovoljan za sam Windowz i programe koji ce se u njemu koristiti... ili moram jos da planiram velicinu skladista za dokumenta s kojima cu raditi u Windowsu.. ili se sva dokumenta na jednom mestu, pa su dostupna u zavisnosti od operacionog sistema koji se koristi?

Sta jos treba da znam?

Jako mi je tesko da zivim bez Total Commandera i opcije Undo... a nisam bas nesto ni odusevljen na prvi pogledom zamenom za Word.

Diskutujte.
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa šta će ti onda Mac? JA sam uvijek ostavljao po 10ak giga za same Windows XP (nisam ni imao nešto previše mejsta), ali uvijek sam morao paziti gdje ću šta spremati da ne prebukiram particiju.
Korisnikov avatar
By colorado
Pravo da ti kazem, ne znam ni sam... Zato sto mi deluje kao mnogo stabilnija masina od ostalih?? Sasvim je moguce da je to jedini razlog. Ne deluje mi kao nesto sto ce svakog trena da se raspadne.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa bez 20 giga nema smisla da započinješ operaciju jer XP i prateći pogrami zauzmu bar toliko. U mom slučaju, ja odvojim 50 giga, pa ne brinem. Kada je Vista u pitanju potrebno je malo više, a za Win 7 treba čak (po nekim procenama) 10 giga samo za OS.

pogledaj ovaj sajt www.macwindows.com, a pogledaj i članak It runs Windows, too. ovde http://www.apple.com/macosx/compatibility/ ... možda pomogne :D
Korisnikov avatar
By colorado
A sta je s dokumentima?

Recimo da imam neku fotku ili dokument u Wordu (oba sistema imaju kapacitet da ih otvore). Ako taj dokument snimim na Mekovoj particiji, da li ce mi biti dostupna preko Total Commandera i na Windowsovoj particiji? Ili cu morati da ga snimim na obe particije ako zelim da ga na taj nacin koristim?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Imas MS Office for mac koji ukljucuje Word, excel i power point. (available at any torrent)

Skini i Parralels for Mac - na njemu ces moci da pokrenes Windows u okviru OSXa, bez ikakvog particionisanja itd itd.

Svi dokumenti su ti dosupni na oba OS-a (rade paralelno), sheruju isti detoskop itd.
Korisnikov avatar
By colorado
Cuo sam da taj Parralels radi sporo.. No, recimo da hocu to.
Da li prvo treba da istaliram njega pa Windows, ili je svejedno kojim redosledom sta instaliram?
Da li s njim uvek moraju oba sistema da rade paralelno, ili uvek postoji mogucnost da se jedan iskljuci?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sigurno da radi sporije, jer ipak se tera dva operativna sistema ODJEDNOM.

Prvo se instalira program pa se onda ubaci instalacija windowsa i radi nesto_nesto (zaboravih sta)

Ne moraju da rade zajedno, windows uvek mozes da iskljucis i pokreces po potrebi. Ja obicno tako, ili ga minimiziram u taskbar i podignem kad mi zatreba :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by colorado

Pravo da ti kazem, ne znam ni sam... Zato sto mi deluje kao mnogo stabilnija masina od ostalih?? Sasvim je moguce da je to jedini razlog. Ne deluje mi kao nesto sto ce svakog trena da se raspadne.
Hm, pa valjda je stabilniji što za MAC nema toliko virusa, ili se možda varam?
Korisnikov avatar
By andjela
nije zbog virusa, nego sto na macos x ne mozes da instaliras svakakvo djubre od software_a :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!